Maria Zaharova

Moscova a prezentat „eprubeta minciunii” inventată de Londra

265
(reînnoit 08:45 06.04.2018)
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, Maria Zaharova, consideră că eliminarea postării din Twitter, de către cei de la MAE al Marii Britanii, reprezintă o “eprubetă a minciunii”.

CHIȘINĂU, 5 apr — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a publicat pe contul său de Facebook o postare din Twitter, pe care Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii a șters-o de pe contul său oficial. În mesaj se spunea despre existența unei legături directe între Rusia și incidentul de la Salisbury. Zaharova a calificat acest gest drept "o eprubetă a rușinii".

"Marea Britanie are propria ei eprubetă a rușinii. Aceasta este tweett-ul, eliminat de Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii, în care se afirmă că laboratorul Porton Down a stabilit că substanța cu care ar fi fost otrăvit Skripal ar aparține Rusiei. Niște mincinoși", a scris Zaharova.

MAE al Regatului Unit a recunoscut că a eliminat mesajul în care se afirma că țara de origine a agentul neurotoxic utilizat la Salisbury ar fi Rusia.

265
Tagurile:
publicatie, rusine, purtator, gest, twitter, Postare, facebook, mesaj, cont, Ministerul rus de Externe, Maria Zaharova, Federatia Rusa, Moscova
Tematic
Rusia convoacă Consiliul de Securitate al ONU în legătură cu cazul Skripal
Peskov: Londra va trebui să-şi ceară scuze în cazul Skripal


Загрузка...