Ambasada Marii Britanii la Moscova

Moscova i-a cerut Marii Britanii să-și reducă numărul diplomaților din Rusia

55
(reînnoit 16:33 30.03.2018)
Moscova a cerut reprezentanței diplomatice britanice să-și reducă numeric personalul până la nivelul personalului misiunilor diplomatice rusești din Marea Britanie.

CHIȘINĂU, 30 mar — Sputnik. În decurs de o lună, Marea Britanie trebuie să-și reducă numeric personalul Ambasadei și Consulatului General din Rusia până la numărul diplomaților ruși din Marea Britanie, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei (MAE) vineri.

Ministerul de Externe FR
© Sputnik / Екатерина Чеснокова

Astăzi, MAE din Rusia l-a convocat pe ambasadorul britanic la Moscova, Laurie Bristow.

"Ambasadorul a fost informat că, în conformitate cu măsurile de răspuns, partea britanică urmează să-și reducă personalul, astfel ca numărul lucrătorilor Ambasadei Marii Britanii la Moscova și a Consulatului General al Marii Britaniei în Rusia să corespundă cu numărul diplomaților ruși și angajaților tehnico-administrativi, care se află în concedii de lungă durată în Marea Britanie", se spune în anunțul diplomației ruse.

55
Tagurile:
masuri, raspuns, rusi, diplomati, ambasada, personal, consulat, reducere, Ministerul rus de Externe, Federatia Rusa, Londra, Marea Britanie, Moscova
Tematic
Rusia expulzează 60 de diplomați americani și închide Consulatul din Sankt Petersburg
Gaiciuc: Rusia ar putea expulza trei diplomați moldoveni


Загрузка...