Centrul Media al CEC din Federația Rusă

Exit poll: Putin învinge detașat în cursa pentru prezidențiale

355
(reînnoit 20:43 18.03.2018)
Potrivit primeor datel exit poll, pentru Vladimir Putin au votat peste 70 la sută dintre alegătorii care au ieșit la vot.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Potrivit datelor exit poll, Vladimir Putin este liderul în cursa pentru prezidențiale.

Potrivit RIA Novosti, conform datelor FOP (Фонд Общественное Мнение — n. r.), pentru președintele aflat în exercițiu au votat aproximativ 77 la sută dintre alegătorii care au ieșit la urnele de vot. Pe locul doi se poziționează candidatul Partidului Comuniștilor din Federația Rusă, Pavel Grudinin, cu 11,8%, iar pe locul trei — Vladimir Jirinovsko cu 5,9 la sută.

”Potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei Publice din Rusia, președintele Federației Ruse a fost ales Vladimir Putin cu aproximativ 73,9% de voturi”, scrie într-un comunicat al instituției.

Potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale din Rusia, după prelucrarea a 21 la sută dintre numărul de buletine de vot, în special cele din partea de est a țării, Vladimir Putin a acumulat aproximativ 72 la sută dintre voturile valabil exprimate.

355
Tagurile:
victorie zdrobitoare, prezidentiale, Exit Poll, CEC, Pavel Grudinin, Vladimir Jirinovski, Vladimir Putin, rusia
Tematic
Cetățeni ruși în Chișinău: Votăm pentru pace și stabilitate
Alertă: Premierul Filip vrea mai multe echipaje de poliție pe drumuri. Iată ce se întâmplă
Alegeri în Rusia: Gerard Depardieu a votat la Paris ca patriot

Ponderea imigranților în 2021: Cote pentru angajarea străinilor în Rusia

0
(reînnoit 16:10 24.11.2020)
Guvernul rus a aprobat o listă a sectoarelor din economie și a ponderii maxime a forței de muncă străine în acestea. Modificările sunt nesemnificative, dar în unele industrii cotele au fost limitate.
Cota de imigranți

Potrivit documentului aprobat de Guvernul Rusiei, cele mai accesibile domenii pentru angajarea imigranților rămân a fi construcțiile (până la 80%), serviciile de locuințe și utilități și sectorul serviciilor - până la 70% din funcțiile statelor de personal. Până la jumătate din personal poate fi angajat în legumicultură, silvicultură și prelucrarea lemnului. Pentru toate aceste categorii, situația nu s-a schimbat în conformitate cu cerințele pentru anul curent, informează Sputnik Uzbekistan.

Criteriile de selectare a angajaților în domeniile transportului de pasageri și mărfuri au devenit mai stricte: în loc de o cotă de 26% pentru 2020, în 2021 ponderea străinilor nu poate depăși 24%. La fel ca înainte, cetățenilor altor state li se interzice să lucreze în domeniul comerțului cu amănuntul și cel privat (cu excepția vânzării de alcool și tutun) și să vândă medicamente.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Imigranți, Forța de muncă, Rusia
Tematic
Pe surse: Rusia ar putea introduce o aplicație mobilă specială pentru imigranți


Загрузка...

Un crucișător american a încălcat frontiera rusă

96
(reînnoit 10:53 24.11.2020)
Nava antisubmarin din Flota Oceanului Pacific a Federației Ruse "Admiral Vinogradov" a oprit un crucișător al flotei maritime Militare a Statelor Unite ale Americii care a încălcat frontiera maritimă rusă, a anunțat Ministerul Apărării de la Moscova.

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. "Nava antisubmarin de mare tonaj din Flota Oceanului Pacific a Federației Ruse "Admiral Vinogradov" a oprit încălcarea frontierei de stat de către distrugătorul SUA "John S. McCain" în golful Petru cel Mare", afirmă Ministerul rus al Apărării în comunicatul său de presă, care este citat de RIA Novosti.

Rușii mai precizează că crucișătorul american a intrat în apele teritoriale ale Federației Ruse pe o distanță de doi kilometri.

Американский эсминец Джон С. Маккейн
© REUTERS
Distrugătorul SUA "John S. McCain"

„Amiralul Vinogradov, o mare navă antisubmarin a Flotei Pacificului, care urmărea în mod direct distrugătorul american, a avertizat nava străină prin canalul internațional de comunicare cu privire la inadmisibilitatea unor astfel de acțiuni și posibilitatea de a folosi o manevră pentru a alunga intrusul din apele teritoriale”, mai afirmă militarii ruși în comunicatul de presă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

96
Tagurile:
SUA, Rusia, operații antisubmarin, Crucișător


Загрузка...