Patriarhul Kirill

Patriarhul rus și-a creat un cont pe o rețea de socializare

96
(reînnoit 23:48 04.03.2018)
Patriarhul Rus, Kirill, și-a creat un profil personal în Instagram, unde vor fi publicate imagini foto și video din activitatea zilnică a ierarhului.

CHIȘINĂU, 4 mart — Sputnik. Profilul "Ziua Patriarhului" (dayofpatriarch) a fost creat miercuri în rețeaua de socializare Instagram, aici urmând să fie publicate imagini neașteptate și informale legate de viața cotidiană a patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii Kirill, anunță RIA Novosti, cu referire la serviciul de presă al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Nu toate imaginile foto și video sunt incluse în albumele de pe site-ul oficial al Patriarhiei Moscovei. Multe din momentele slujirii patriarhului rămân în afara cadrului. Fotografiile  și înregistrările video interesante, informale vor fi acum publicate în Instagram, a specificat secretarul de presă al Patriarhului, preotul Aleksandr Volkov.

 

 

În 2015 a fost creat profilul oficial al Patriarhului în rețeaua de socializare VKontakte, care a acumulat peste patru sute de mii de abonați.

În cadrul ultimului Sobor Arhieresc, Patriarhul a spus că rețelele de socializare reprezintă "o realitate a vremurilor noastre, la fel cum este televiziunea sau radio", considerând că ignorarea acestora ar fi o greșeală.

96
Tagurile:
retea, socializare, imagini, foto, video, Patriarh, cont, instagram, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse Kirill, Patriarhul Kirill, Federatia Rusa, Rusia
Tematic
Când va veni Patriarhul Kiril în Republica Moldova - detalii
Când va veni Sfârşitul Lumii: Ce crede Patriarhul Kiril


Загрузка...