Interpreta Sofia Rotaru la cea de-a XXII-a ceremonie de înmânare a premiului „Gramofonul de Aur”

Sofia Rotaru, câștigătoare a premiului „Gramofonul de Aur”

213
(reînnoit 08:37 14.11.2017)
Pe scena Palatului din Kremlin artiștilor ruși li s-au înmânat statuetele „Gramofonul de Aur”.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Duminică, pe scena Palatului din Kremlin, a avut loc ceremonia înmânării premiului muzical „Gramofonul de Aur". Printre cei care s-au învrednicit de acest premiu sunt Svetlana Loboda, Vera Brejneva, Maks Barskih și alți interpreți.

Transmisiunea în direct a ceremoniei de înmânare a premiilor, moderată de prezentatorii Ivan Urgant și Serghei Svetleakov, a fost difuzată pe site-ul premiului.
Primul căruia i s-a înmânat „Gramofonul de Aur" a fost formația „Bi-2", care a interpretat piesa „Compromis". Au urmat Polina Gagarina care s-a învrednicit de premiu pentru compoziția „Драмы больше нет" („Drama a luat sfârșit") și interpretul Maks Barskih pentru „Туманы" („Ceața").

Interpreta Sofia Rotaru - foto de arhivă
© Sputnik / Наталья Селиверстова

Printre câștigătorii permanenți se numără Grigori Leps, pentru hitul „Что ж ты натворила" („Ce-ai făcut?"); Stas Mihailov pentru melodia „Ты всё" („Tu ești totul"), precum și Sofia Rotaru, care a interpretat compoziția „На семи ветрах" („În cele șapte vânturi"), dar și Filip Kirkorov, care s-a învrednicit de acest premiu pentru a 22-a oară.
Apropo, premiul i-a fost înmânat Sofiei Rotaru de către reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, fapt despre care interpreta a scris pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și o fotografie.

Premiul „Gramofonul de Aur" a fost instituit de „Russkoe Radio" cu 22 de ani în urmă. În acest răstimp au beneficiat de această distincție peste 500 de interpreți ruși.

213
Tagurile:
Gramofonul de Aur, câștigătoare, interpreți, premiu, Sofia Ritaru, Maria Zaharova, Moscova, Rusia

Rusia a efectuat lansări ale rachetei Țirkon în Marea Albă

24
(reînnoit 21:17 26.11.2020)
Fregata Amiralul Gorșkov a efectuat lansări de rachete hipersonice de croazieră Țirkon din Marea Albă, asupra unei ținte din bazinul Mării Barents, aflate la o distanță de 450 de kilometri.

Viteza zborului rachetei a depășit 8 Mach. Lansarea a avut loc în cadrul testării noilor tipuri de arme.

Fregata Amiralul Goșrkov este una din cele mai moderne nave ale Flotei Navale de Nord a Rusiei. Vasul militar este unul multifunctional, capabil să poarte lupte cu adversarul pe apă, aer și subacvatic. Fregata poate efectua lovituri asupra obiectelor terestre și de coasă, care se află la o distanță de peste 1,5 mii de kilometri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

24
Tagurile:
rachete, lansare, Rusia
Tematic
„Zirconul” rusesc a privat SUA de conceptul unei lovituri globale


Загрузка...

Marinarii ruși au oprit invazia americană: Provocare în Golful Petru cel Mare

77
(reînnoit 17:21 26.11.2020)
Marea navă antisubmarină a Flotei ruse din Pacific “Amiralul Vinogradov” a oprit invazia distrugătorului marinei americane „John McCain” în apele teritoriale rusești din Golful Petru cel Mare.

Ministerul Apărării din Rusia a precizat că nava americană a depășit granița maritimă cu 2 kilometri. Echipajul navei antisubmarine “Amiralul Vinogradov”, care urmărea distrugătorul marinei SUA, i-a trimis un avertisment că va lua măsuri dacă „John McCain” nu va părăsi imediat teritoriul rus.

După ce notificarea a fost trimisă, „Amiralul Vinogradov” s-a îndreptat direct spre inamic. După ce a evaluat situația, echipajul navei americane s-a grăbit să iasă în apele neutre. Ce făcea distrugătorul „John McCain” în Rusia și în ce mod comandamentul flotei a 7-a a marinei SUA a justificat acțiunile echipajului navei sale – urmăriți în videoclipul nostru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

77
Tagurile:
Provocare, rusi, marinari
Tematic
"Sunt doar primii pași" - de ce SUA își trimite submarinele la frontierele Rusiei


Загрузка...