Андрей Малахов

Malahov face lumină în cazul plecării sale de la „Pervâi kanal”

704
Andrei Malahov a comentat plecarea sa de la „Pervâi kanal”, confirmând că trece la postul TV „Rossia 1”, fără a spune însă la ce dată va avea loc prima emisiune.

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. După trei săptămâni în care a păstrat tăcerea, prezentatorul tv din Rusia Andrei Malahov a comentat plecarea sa de la „Pervâi kanal".

Fanii jurnalistului au fost șocați de vestea că Malahov, care a activat la acest post TV mai bine de 20 de ani, devenind autorul celei mai populare show televizat — „Pusti govoreat", a plecat de la „Pervâi kanal". Sursele media au comunicat că acesta a ales să-și continue activitatea la Compania de Stat de Televiziune și Radio. Începând de săptămâna trecută, emisiunea lui Malahov, „Pusti govoreat", este moderată de Dmitri Borisov care anterior a prezentat știrile serii, dar și „Linia directă" cu Vladimir Putin, și în știrile serii.

Sputnik Belarus transmite că, timp de trei săptămâni, Malahov nu a comentat circumstanțele plecării sale de la „Pervâi kanal", însă duminică seara pe site-ul său StarHit a apărut un text și spotul de promovare al emisiunii de la „Rossia 1".

„Ce, m-ați pierdut? Sunt aici: Andrei Malahov, „Preamoi efir", postul TV „Rossia 1", spune Malahov într-un filmulețul care are drept „coloană sonoră" melodia Irinei Allegrova „Privet, Andrei" („Salut, Andrei").

Într-un interviul pentru presa rusă, prezentatorul a vorbit despre motivele plecării sale de la postul TV.

„Înainte de ziua mea de naștere (în ianuarie — n. red.) s-a produs o criză, practic în tot ce făceam… Eram permanent în subordinea cuiva. Un fel de soldățel care execută ordinele. Mi-am dorit independență. M-am uitat la colegii mei care au devenit producători ai propriilor programe și care au început să ia decizii de sine stătător… Am conștientizat că viața trece, că trebuie să ies din tiparele rigide, să evoluez… Am înțeles că a sosit o nouă etapă, că trebuie să închid în urma mea această ușă… Nu să o trântesc, ci să o închid cu recunoștință în suflet, cu respect și afecțiune față de oamenii cu care am lucrat", a spus Malahov.

Prezentatorul afirmă că, încă acum două luni, a anunțat administrația de la "Pervâi Kanal" că intenționează să plece, iar conducerea postului „Rossia 1" i-a oferit din proprie inițiativă nu doar funcția de prezentator, ci și de producător al show-lui său „Andrei Malahov. Preamoi efir" („Andrei Malahov. Emisie directă")

Deocamdată nu se cunoaște data difuzării primei emisiuni a lui Malahov la postul TV „Rossia 1".

704
Tagurile:
realizator, prezentator tv, secretul plecării, dezvăluit, emisiune tv, producător, Andrei Malahov, Rusia
Tematic
Presa a aflat adevăratul motiv pentru care Malahov pleacă de la „Pusti govoreat"
Lumânări

S-a stins o mare artistă a filmului rusesc roluri de referință

66
(reînnoit 14:36 20.10.2020)
A murit îndrăgita actriță a filmului rusesc și sovietic Irina Skobțeva, cunoscută pentru roluri în filme epocale – ”Pășind prin Moscova”, ”Război și pace” etc.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Artista poporului din RSFSR Irina Skobțeva a murit la vârsta de 93 de ani. Agenția RIA Novosti a fost informată despre aceasta marți de către serviciul de presă al Art Pictures Studio.

”Confirmăm decesul artistei poporului din RSFSR Irina Skobțeva, ea a murit astăzi la vârsta de 93 de ani”, a precizat sursa.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Art Pictures (@artpictures.ru)

Artistul Teatrului ”Vahtangov”, artist al poporului din URSS Vasili Lanovoi, a numit-o pe Irina Skobțeva ”un partener minunat și un bun prieten”.

”Sunt zguduit de vestea morții Irinei Constantinovna Skobțeva. Atunci când pleacă foștii parteneri, prieteni, colegi, este întotdeauna o tragedie. Irina Constantinovna a fost minunata mea parteneră în filmul ”Război și pace” al lui Serghei Bondarciuk. Țin minte cât de mult comunicam și în timpul filmărilor, și apoi, cât de profund vorbea ea despre literatură, a fost un om foarte bun, o actriță minunată și un bun prieten. Este o mare tristețe plecarea ei”, a declarat Lanovoi pentru RIA Novosti.

Irina Skobțeva a debutat în cinematografie în anul 1955, jucând rolul Desdemonei în filmul ”Otello”. Este cunoscută pentru rolurile în peliculele ”Pășind prin Moscova”, ”Război și pace”, Zigzagul norocului" și altele

Actrița a fost soția regizorului de cinema, artistul poporului din URSS Serghei Bondarciuk, mama actorului și regizorului Fiodor Bondarciuk.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

66
Tagurile:
a murit, Filmul rusesc, actriță de film


Загрузка...
Ghenadi Onișcenko

Onișcenko, despre probabilitatea originii artificiale a COVID - 19

94
(reînnoit 08:55 20.10.2020)
Fostul medic-sanitar șef al Rusiei a menționat că umanitatea intră în „a șasea ordine tehnologică”, în care, datorită dominanței progreselor în biotehnologie și biologie sintetică, va fi posibil să se creeze „nu numai un virus artificial, ci și o viață artificială”.

CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Fostul medic-sanitar șef al Rusiei, deputatul Dumei de Stat Gennadi Onișcenko a spus ce crede el despre versiunea originii artificiale a COVID-19, informează RIA Novosti.

Potrivit acestuia, în 2013, oamenii de știință din China și Statele Unite au reușit să reproducă coronavirusul în laborator, dar, după cum notează Onișcenko, virusul nu a dobândit nicio proprietate nouă după aceea.

Smartphone
© Sputnik / Валерий Мельников

"În 2013, chinezii și americanii au efectuat împreună o secvențiere genomică completă a coronavirusului și reacția inversă. <...> Dar nu era nimic acolo care să-i poată schimba proprietățile, același virus a fost, pur și simplu, reprodus. S-a dovedit, pur și simplu, că acest lucru se poate face, nu numai cu coronavirusul, ci cu oricare altul. Coronavirusul a depășit bariera interspecie, de la mamifere mici, himenoptere, a trecut la oameni. Dar nu l-au ajutat în acest sens, el a făcut-o pe cont propriu. Dar ar fi fost posibil să fie ajutat să facă asta", a spus Onișcenko într-un interviu acordat NSN.

Fostul medic-sanitar șef a menționat că umanitatea intră în „a șasea ordine tehnologică”, în care, datorită dominanței progreselor în biotehnologie și biologie sintetică, va fi posibil să se creeze „nu numai un virus artificial, ci și o viață artificială”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

94
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră
Tematic
China construieşte un laborator pentru viruşi ca în Wuhan, aproape de granița cu Rusia
Pe China o așteaptă „răzbunarea pentru virus” - detalii


Загрузка...