Președintele Rusiei, Valdimir Putin

După Kazahstan, și Rusia este gata să-i lipsească pe teroriști de cetățenie

26
(reînnoit 10:37 13.04.2017)
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit despre inițiativa de a le lipsi de cetățenie pe persoanele care au legătură cu Statul Islamic, organizație interzisă în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a comentat decizia președintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev, care provede privarea de cetățenia acestui stat a teroriștilor. Putin a menționat că, potrivit Constituției, cetățenia nu poate fi ridicată, însă, conform legii, poate fi anulată decizia care a servit drept temei pentru obținerea cetățeniei ruse.

„Conform Constituției Rusiei, cetățenia nu poate fi ridicată. Noi însă putem anula deciziile respective care au servit drept temei pentru obținerea cetățeniei ruse. Ne vom consulta cu juriștii noștri și cred că astfel de decizii vor fi adoptate în cel mai scurt timp", a declarat Putin pentru mass-media ruse.

Anterior Nursultan Nazarbaev a spus că în Kazahstan vor fi private de cetățenie persoanele ce fac parte din organizația teroristă „Stat Islamic", care este interzisă și în Federația Rusă. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

26
Tagurile:
ridicarea cetățeniei, teroriști, Stat Islamic, Nursultan Nazarbaev, Vladimir Putin, Kazahstan, Rusia
Tematic
Internetul, armă contra terorismului


Загрузка...