rachete

Forțele Aeriene din Rusia, în stare de alertă maximă de luptă

583
(reînnoit 12:45 09.02.2017)
Forțele Aeriene și Spațiale ale Federației Ruse au intrat în alertă maximă de luptă

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Unitățile de apărare antiaeriană ale Forțelor Aeriene și Spațiale ale Federației Ruse, care protejează Moscova și zona industrială centrală, au fost aduse în alertă maximă de luptă, a anunțat departamentul informațiilor și mass-media al Ministerului Apărării din Rusia.

"În cadrul unui control inopinat al stării de luptă al unităților și subunităților militare ale apării antiaeriene din cadrul Forțelor Aeriene și Spațiale, însărcinate cu protecția Moscovei și zonei industriale centrale au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă", se spune în comunicatul Apărării.

Personalul diviziunilor S-300, S-400 și Panțir-S au fost alertate și au desfășurat un marș spre pozițiile de rezervă și locurile de îmbarcare pe platformele feroviare pentru expedierea lor spre regiunile determinate.

În cadrul marșului, subunitățile antiaeriene "au efectuat exerciții cu privire la traversarea zonelor contaminate, respingerea atacurilor grupurilor diversioniste și surmontarea terenurilor impracticabile".

"După sosire la destinație unitățile vor desfășura tehnica militară, vor verifica funcționarea aparatajului și vor intra în regim de gardă, a anunțat Ministerul Apărării.

Forțele antiaeriene rusești au fost aduse în stare de alertă la ordinul comandantului suprem al forțelor armate, Vladimir Putin.

În verificarea inopinată a Forțelor Aeriene și Spațiale din Federația Rusă au fost implicate 45 mii militari, 1,7 mii de unități de tehnică militară, 150 aparate de zbor, 200 sisteme de rachete antiaeriene.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

583
Tagurile:
S-400, Forțele Aeriene și Spațiale ale FR, S-300, alertă, Ruisa
Tematic
Comentator: Germania se pregătește de război, o confruntare cu Rusia
Mai multe bombardiere au decolat din Rusia spre Siria

Загрузка...