Conferința de presă a președintelui rus Vladimir Putin

Putin: Ar fi fost imposibil eliberarea orașului fără participarea Rusiei

93
(reînnoit 15:42 23.12.2016)
Vladimir Putin a declarat în cadrul conferinței de astăzi despre rolul care la avut Rusia în eliberarea orașului sirian Alep.

CHIȘINĂU, 23 dec — Sputnik. Ar fi fost imposibilă eliberarea orașului fără participarea Rusiei. El a menționat și despre rolul care l-a avut Turcia și Iranul.

"Au fost evacuați mii de oameni… Aceasta a fost o acțiune umanitară internațională. Nu am fi putut realiza această acțiune fără conjugarea eforturilor autoritățile ruse, iraniene, turce și, desigur, a celor siriene", a declarat Putin.

Președintele rus a mai subliniat că este gata să conlucreze cu toți șefii de state în soluționarea conflictului sirian, menționând, în special, țări precum Arabia Saudită, Iordania, SUA și Egipt.

Președintele Federației Ruse susține astăzi o conferință de presă la care răspunde la toate întrebările legate de politica internă și problemele internaționale. În acest an, la conferința de presă este acreditat un număr record de jurnaliști — 1437 de persoane. Anul trecut, la un eveniment similar au participat 1392 de jurnaliști ruși și străini.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

93
Tagurile:
președinte, conferință, Putin, Turcia, Rusia
Tematic
Putin: despre eșecul Partidului Democrat la alegerile din SUA


Загрузка...