Șeful Centrului Antiterorist al CSI, Andrei Novikov.

În țările CSI sunt dați în urmărire peste 5 mii de teroriști

58
(reînnoit 17:39 06.09.2016)
Potrivit șefului Centrului Antiterorist (CAT) al CSI, Andrei Novikov, la ora actuală, în cadrul comunității sunt date în urmărire peste 5 mii de persoane implicate în activități legate de terorism.

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Peste cinci mii de persoane care au legătură cu activitatea teroristă sunt date în căutare de Centrul Antiterorist al CSI, a comunicat marți Andrei Novikov, directorul Centrului Antiterorist (CAT) al CSI.

Potrivit acestuia, baza de date creată la CAT include informații despre persoanele date în urmărire internațională pentru infracțiuni cu caracter terorist.

„La ora actuală, în cadrul comunității sunt date în urmărire peste 5 mii de persoane care au legături cu activitatea teroristă. În ultimul perioadă, centrul a primit informații despre locul aflării a 1,2 mii de astfel de persoane", a spus Novikov la ședința Consiliului miniștrilor afacerilor interne ai țărilor CSI care a avut loc la Sankt Petersburg.

58
Tagurile:
activități teroriste, 5 mii persoane, dat în urmărire internațională, Centrului Antiterorist al CSI, Andrei Novikov, CSI
Tematic
Poliţiştii de frontieră moldoveni, în căutarea teroriştilor
Un moldovean dat în căutare internațională a fost reținut în Rusia


Загрузка...