Пресс-конференция Владимира Путина

Kremlinul nu dispune de informaţii oficiale despre soarta echipajului SU- 24

28
(reînnoit 19:15 24.11.2015)
Secretarul de presă al preşedintelui FR, Dmitrii Pescov, a declarat că doar Ministerul Apărării ar putea dispune de informaţii veridice despre soarta echipajului SU-24.

CHIŞINĂU, 24 nov – Sputnic. Administraţia preşedintelui FR nu dispune de informaţii veridice privind soarta echipajului aflat la bordul avionului rusesc SU-24, doborât în Siria, a declarat pentru jurnalişti secretarul de presă al şefului statului, Dmitrii Pescov, comunică RIA Novosti.

„Nu, nu avem informaţii oficiale. Dar în cazul dat, astfel de informaţie, informaţia veridică poate avea doar Ministerul Apărării”, a declarat el, răspunzând la o întrebare în acest sens.

Marţi, avionul rusesc SU-24 s-a prăbuşit în Siria. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că avionul SU-24 a fost doborât de o rachetă „aer-aer", lansată de pe un avion turcesc F-16 şi a căzut pe teritoriul Siriei, la patru kilometru distanță de granița cu Turcia. Preşedintele FR a calificat acest incident drept „o lovitură pe la spate” din partea complicilor teroriştilor.

Potrivit informaţiilor departamentului militar, SU-24 zbura la o altitudine de 6 mii de metri. Conform unor date preliminare, piloţii au reuşit să se catapulteze, iar la moment se precizează soarta acestora.

28
Tagurile:
echipaj, prăbuşit, avion, Siria, Rusia
Тема:
Avion rusesc SU-24, prăbuşit la frontiera Turciei (9)
Tematic
SU-24 a fost doborât deasupra Siriei de o rachetă a Forţelor Armate ale Turciei

Загрузка...