Вид на Астраханский кремль

Regiunea Astrahan s-a inclus în programul de strămutare

49
(reînnoit 17:47 23.06.2015)
Programul regional de strămutare în regiunea Astrahan este prevăzut pentru anii 2015 – 2019.

CHIȘINĂU, 22 iunie – Sputnik. Începând cu acest an, regiunea Astrahan participă la Programul de stat de susținere a strămutării benevole a concetățenilor în Rusia.

Programul regional de strămutare în regiunea Astrahan este prevăzut pentru anii 2015 – 2019.

Participanților la programul de strămutare le vor fi compensate din mijloacele bugetului federal cheltuielile pentru deplasare și transportarea bunurilor personale, precum și cheltuielile pentru achitarea taxei de stat la perfectarea statutului juridic pe teritoriul FR. Totodată, participantului la acest program i se va plăti o alocație în sumă de 20 mii de ruble și câte 10 mii de ruble pentru fiecare membru al familiei sale. Se prevede și achitarea unui ajutor unic în valoare de 9 mii de ruble pentru amenajarea locului de trai.  Описание: http://editor.sputnik.md/img/article_icon.gif

Pentru potențialii imigranți sunt stabilite anumite criterii: posedarea unei profesii solicitate pe piața de muncă din regiunea Astrahan; studii, cel puțin, la nivelul școlii profesionale, acte ce confirmă experiența de muncă; vârsta-limită a activității de muncă pentru femei este de 55 de ani, iar pentru bărbați – 60 de ani.

Informații cu privire la acest program pot fi găsite pe site-ul http://www.ufms-astrakhan.ru și http://www.minsoctrud.astrobl.ru.

 

 

 

49
Tagurile:
migrație, Program de strămutare, Astrahan


Загрузка...