Fotografie simbol: cărucior

De râsul lumii: Un infirm, fără mâni și fără picioare, a bătut un polițist

510
Presa de peste Prut relatează despre un caz halucinant care a avut loc în Republica Moldova. Și anume: un bărbat fără mâini și fără picioare a fost condamnat de o instanță de la Chișinău pentru că l-ar fi bătut pe un om al legii.

CHIȘINĂU, 27 ian — Sputnik. Nicolae Ceban, un bărbat fără mâini și fără picioare din Republica Moldova, a primit o pedeapsă de un an după gratii, cu suspendare. Acesta este acuzat că ar fi bătut un polițist în vara anului 2016, relatează realitatea.net.

Vineri Nicolae Ceban a primit sentința Judecătoriei Chișinău. Inculpatul a ajuns în instanță după ce polițistul Victor Crețu a depus o plângere pe numele lui în vara anului 2016, scrie presa locală.

Bărbatul cu dezabilități a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, însă instanța a aplicat legea amnistiei, astfel Ceban a fost eliberat de răspundere penală. Avocatul inculpatului a menționat că deși clientul său nu va petrece nici o zi în închisoare, totuși, în cazierul său va fi indicat antecedentul penal.

„Sincer nu m-am așteptat. Eu știu că nu sunt vinovat cu absolut nimic. În primul rând, nu l-am bătut și nu a fost totul așa cum spune el. Nu știu de ce judecătorul a decis astfel", a declarat Nicolae Ceban.

Bărbatul cu dezabilități a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce polițistul Victor Crețu a depus o plângere pe numele lui în vara anului 2016. Atunci, bărbatul venea de la un prieten și s-ar fi apropiat de locul unde s-a produs un accident.

La scurt timp, el s-ar fi luat la harță cu omul legii, care l-ar fi lovit cu pumnul în față. Ulterior, Ceban a mers la poliție pentru a depune o plângere, însă a aflat că de fapt el este acuzat că l-ar fi atacat pe polițist, ba chiar i-ar fi deteriorat mașina.

510
Tagurile:
fără mâini, dezabilități, Fără picioare, sentință, polițist, bătut, avocat, Judecătoria Chişinău, Nicolae Ceban, peste Prut, Chișinău, Republica Moldova
Tematic
Incredibil: Un polițist de Patrulare, cu denunț la CNA
Ce a pățit un polițist de la Chișinău care a vrut să devină procuror
S-a pornit la furat lemne, dar a fost împușcat de un polițist


Загрузка...