Transport public

Important pentru locuitorii Capitalei: Transportul public va fi restricționat

201
Autoritățile municipale iau în continuare măsuri sporite în vederea evitării răspândirii noului coronavirus, impunând inclusiv restricții privind circulația transportului public.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik. În zilele de weekend, transportul public din Capitală circulă conform unui program special.

Astfel, autobuzele și troleibuzele au ieșit astăzi pe linie de la ora 07:00 și până la 10:00. După această oră, circulația transportului este sistată.

Programul de activitate a transportului public va fi reluat de la 16:00 și până la ora 19:30, după care va fi iarăși sistat până duminică dimineață. Același program rămâne valabil și pentru ziua de duminică. De luni, transportul public va lucra în regim obișnuit.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a explicat că aceste măsuri sunt luate în vederea evitării răspândirii și îmbolnăvirii în masă cu COVID-19.

”Vă rugăm foarte mult, stați acasă, evitați pe cât este posibil ieșirile în locuri publice, evitați aglomerațiile, ieșiți doar în cazuri de necesitate stringentă, păstrați distanța socială de un metru. Nu supuneți riscului sănătatea dumneavoastră, a celor apropiați și a celor din jur”, a îndemnat primarul.

Amintim că în Republica Moldova au fost înregistrate până în prezent 66 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. O persoană a decedat, iar una a fost vindecată. Dintre cele 66 de cazuri, 31 sunt de import - este vorba de persoane venite din Italia, Marea Britanie, Franța, Cehia, Elveția, Ucraina, Rusia, iar în 35 de cazuri este vorba despre transmitere locală. 

201
Tagurile:
Capitala, transport, coronavirus
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (439)
Tematic
Epidemiolog: Cum să ne protejăm copiii de coronavirus și care sunt metodele de vindecare
Studiu despre coronavirus: Pandemia ar putea dura mai mult decât ne-am așteptat


Загрузка...