avion de pasageri

Moldovenii din Franța trebuie știe asta: Avertismentul Ambasadei

779
(reînnoit 06:50 04.12.2019)
Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franța ar putea avea parte de o surpriză mai puțin plăcută pe 5 decembrie.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Pe 5 decembrie, în Franța este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique și sindicatului personalului la sol Air France, anunță Ambasada Republicii Moldova în această țară.

Aceasta va duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene, avertizează sursa.

Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate, cetățenii sunt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze în prealabil despre schimbările în programul trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019.

Informațiile despre modoficările din sistemele de circulație sunt disponibile începând de marți, 3 decembrie, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.

779
Tagurile:
transport, grevă, Ambasada, Franța
Tematic
Important: Modificări ale codului rutier în Franța - cine riscă amenzi
Moldova va avea un nou ambasador în Franța – detalii din CV


Загрузка...