Curs valutar

Prețul euro și dolarului în weekend: Cursul valutar BNM

156
(reînnoit 08:51 23.11.2019)
Leul moldovenesc se depreciase luni în raport cu valutele, dar încheie săptămâna în creștere. Totuși, comparativ cu ziua de joi, valutele s-au scumpit.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. La cursul valutar al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pentru 22 și 24 noiembrie, un dolar american echivalează cu 17,43 lei, un euro – cu 19,32 lei, o hrivnă ucraineană – cu 72 de bani, un leu românesc – cu 4,04 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 27 de bani.

Prețul euro anunțat de BNM pentru 22-24 noiembrie este mai mic cu 10 bani, comparativ cu ziua de luni, 18 noiembrie. Dolarul s-a ieftinit cu 17 bani în această săptămână.

Cu excepția zilei de luni, 18 noiembrie, când leul moldovenesc a continuat să se deprecieze în raport cu euro și dolarul, săptămâna aceasta moneda națională a traversat o perioadă de apreciere zilnică lentă. 

Totuși, sfârșitul acestei săptămâni surprinde o nouă tendință de depreciere a leului. Comparativ cu ziua de joi, euro s-a scumpit cu doi bani, în creștere de până la un ban fiind și leul românesc, hrivna ucraineană și rubla rusească. Prețul dolarului a scăzut cu un ban, comparativ cu ziua de joi.

156
Tagurile:
23 noiembrie, curs.md, curs valutar BNM
Tematic
Ce cumpără moldovenii: Sectorul economic care înflorește – Video


Загрузка...