Bani, foto de arhivă

Veţi plăti mai mult dacă nu faceţi asta la timp: Au mai rămas zile numărate

235
(reînnoit 18:39 09.06.2018)
Fiscul informează cetăţenii că termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15% a fost extins - vezi până în ce dată.

CHIŞINĂU, 9 iun — Sputnik. Pe data de 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) precizează în context că, din motiv că în acest an data de 30 iunie este zi de odihnă, termenul limită pentru doritorii de a beneficia de reducere a fost extins până la data de 2 iulie2018.

Totodată, SFS anunță că persoanele ce vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 2 iulie2018, beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent.

Dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie anul curent.

Totodată, SFS reiterează: acest tip de impozit poate fi achitat on-line.

235
Tagurile:
termen-limita, reducere de 15, 2 iulie, extins, bunuri imobiliare, fisc, impozit
Tematic
Fiscul anunță modificări importante: Care sunt persoanele vizate
Declarația pe venit. Ce trebuie să știm când mergem la fisc


Загрузка...