prev
23 Martie
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e"

  Emisiune în limba rusă
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  Responsabilitate și iresponsabilitate. Felul nostru de a fi în condițiile pandemiei care a afectat întreaga lume. De ce oamenilor le este atât de greu să se adapteze noilor condiții. Maturii pot fi mai iresponsabili decât copii? Ce putem face acasă pentru a sa nu simți presiunea din interior și exterior. Discutăm cu psihologul Zinaida Gribincea. Cum activează Centrele de plasament pentru Copii. Au ele toate cele necesare ca pedagogii și copiii să respecte starea de carantină. Dacă sunt gata să facă față situației ne spune șefa interimară a Direcției Municipale pentru protecția Drepturilor Copiilor, Lucia Caciuc-Rosioru.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”Atitudini” cu Maria Dimineț

  Aproximativ 130 mii locuitori, din 44 localități din țară, beneficiază de servicii îmbunătățite de iluminat, apă și canalizare, drumuri și trotuare, locuri de agrement amenajate datorită colaborării dintre administrațiile publice locale și diasporă. Rezultatele au fost obținute în cadrul etapei a II-a a Proiectului ”Migrație și dezvoltare locală”, lansat de PNUD – Moldova și Guvernul Elveției în 2019 – mai exact prin intermediul programelor de granturi „Incubator” și „Accelerator 1+1. Discutăm subiectul, la ”ATITUDINI”, cu Victoria Ivancioglo, coordonatoare dezvoltare instituțională în cadrul proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”; Eugenia Tintari, președintele Asociației de Băștinași din Copceac, Ștefan Vodă; Alexandru Osadci, coordonator de programe în cadrul Congresului Administrațiilor Publice Locale; Natalia Șandra, președintele Asociației de Băștinași din satul Căinari și Constantin Macarenco, viceprimarul localității „Dubăsarii Vechi”.
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Știri în limba rusă
 • 17:03
  Экспертиза

  Emisiune în limba rusă
 • 18:00
  Știri

  Știri cu Valeria Fortuna
 • 18:03
  ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari

  Cum fac față profesorii noilor metode de predare online în situația actuală, dar și cât de receptivi sunt copiii, aflăm în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la profesoara de matematică de la Soroca, Ludmila Baș, profesoara de clase primare de la un liceu privat din Capitală, Tamara Cerbușca, dar și de la un elev din clasa a IX-a, Vladislav Fortuna.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Intersecții” cu Andrei Porubin

  Despre cerințele medicinei aiyrcedice și despre astrologia vedică discutăm la Intersecții cu Aurel și Viorica Ștefănesa.