prev
11 Martie
next
 • 8:00
  Juralul orei

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, urmărește cel mai important buletin informativ al zilei, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți. Câteva dintre subiectele acestei ediții: Încă două cazuri de infectare cu coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate de Ministerul Sănătății. Procesul de studii va fi suspendat în școli și grădinițe începând cu ziua de miercuri, 11 martie. Prețul petrolului a înregistrat o scădere istorica. S-a prabusit cu 25% intr-o singura noapte.Ce spun experții? Economia Republicii Moldova riscă o scădere, cel puțin în domeniul exporturilor de vinuri în contextul situației provocate de coronavirus.
 • 8:30
  "Утро на Sputnik'e" (emisiune in limba rusă)

  Încă două cazuri de infectare cu coronavirus în Republica Moldova au fost confirmate de Ministerul Sănătății. Procesul de studii va fi suspendat în școli și grădinițe începând cu ziua de miercuri, 11 martie. Prețul petrolului a înregistrat o scădere istorica. S-a prabusit cu 25% intr-o singura noapte.Ce spun experții?
 • 9:00
  "Sputnik Matinal" cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

  Despre protecția drepturilor consumatorilor discutăm cu Natalia Storceac, șef-adjunct al Direcţiei control produse industriale şi servicii, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supraveghere a Pieței. Coronavirusul și arta: cum au reacționat artiștii la decizia autorităților de a amâna concertele ne va spune Svetlana Bivol, directoare a Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Chișinău. Un nou trend? Interpreții scriu cărți artistice. Invitatul din ultima parte a emisiunii este Ștefan Darie, autorul romanului ”Fantoma din trecut”.
 • 10:00
  Jurnalul orei cu Roman Botnari

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, urmărește cel mai important buletin informativ al zilei, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 11:00
  ”Atitudini” cu Maria Dimineț

  Au rămas zile numărate până când persoanele fizice, plătitoare de impozite, pot direcționa cele 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale sau religioase din țară. Cât de cunoscut este acest mecanism printre contribuabili, în contextul în care „Legea 2%” a fost implementată abia în 2017, dar și care sunt avantajele mecanismului 2% pentru societate, pentru cetățeanul de rând? Invitati: Reprezentant Ministerul Finantelor, Victoria Boțan, Specialistă Comunicare și Relații Publice Asociatia „Motivație”, beneficiar 2%, PRIN TELEFON Victor, persoană cu dizabilitate locomotorie, beneficiar 2%
 • 17:00
  Știri în limba rusă

  Buletin de știri prezentat de Vadim Seslavinskii
 • 17:03
  Экспертиза (emisiune în limba rusă)

  Cine mai are curajul să investească astăzi în agricultură? Despre riscurile și avantajele investițiilor în acest domeniu discutăm cu Valeriu Pleșca, economist, om de afaceri, fost ministru al Apărării
 • 18:00
  Știri

  Buletin de știri prezentat de Valeria Fortuna
 • 18:03
  "Contrapunct" cu Eduard Maciac

  PSRM și PDM au avut astăzi o nouă rundă de negocieri în vederea creării unei coaliții de guvernare. Discuțiile s-au axat pe capitolul dedicat politicii interne.Grupurile de lucru din partea PSRM și PDM au purtat negocieri în vederea creării unei platforme politice ”care să asigure majoritatea guvernamentală în interesul cetățenilor țării”, se arată într-un comunicat. Despre aceste aspecte discutăm cu deputatul PD Eugeniu Nichiforciuc. La telefon deputatul Grigore Novac.
 • 19:00
  "Jurnalul orei" cu Valeria Fortuna

  Află ce s-a întâmplat în țară și în lume din prima sursă, urmărește cel mai important buletin informativ al zilei, știrile de ultimă oră, comentate de cei mai buni experți.
 • 20:00
  ”Obiectiv” cu Dumitru Chitoroagă

  Situația ecologică din țară: motiv de îngrijorare sau element de politizare. Experții de mediu trag semnale de alarmă și spun tot mai des că avem nevoie de politici de stat în vederea protejării mediului înconjurător. Invitații acestei ediții sunt ecologiștii Valeriu Garaba și Olga Afanas.