Dumitru Chitoroagă

„Fotbal pentru prietenie 2018" - Iată ce program vor avea astăzi sportivii noștri

111
(reînnoit 17:02 11.06.2018)
Valentin Carp și Nicolae Sulă sunt ambasadorii Campionatului Mondial de Fotbal care vor reprezenta țara noastră în cadrul proiectului internațional pentru copii "Fotbal pentru prietenie". Aceștia au ajuns deja la Moscova și se pare că vor avea un program destul de încărcat.

Jurnalistul Sputnik Moldova Dumitru Chitoroagă, care se află la Moscova alături de sportivii noștri, a relatat în cadrul unei intervenții telefonice despre activitățile pe care le vor avea astăzi Valentin Carp și Nicolae Sulă, în capitala Federației Ruse.

Programul acestora îl puteți afla ascultând fișierul audio atașat. Menționăm că selecția participanților a avut loc cu sprijinul Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Fotbal pentru Prietenie" (F4F) este un program social internațional pentru copii, realizat de compania „Gazprom" începând cu anul 2013, în cadrul programului global „Gazprom" pentru copii" și include o serie de activități educativ-sportive desfășurate în diverse țări ale lumii.

111
Tagurile:
fotbal 2018, cupă, campionat, festival, Dumitru Chitoroagă, MOscova, Rusia
Тема:
Radioul și Sportul (34)
Tematic
Sputnik deschide la Chișinău FanZone pentru amatorii de fotbal
Fotbal pentru prietenie: Cum au fost primiți tinerii ”ambasadori” de președintele țării
Fotbal pentru Prietenie


Загрузка...