Carolina Prepeliță

Familii de vedete sau nu, aceleași probleme. De ce pleacă moldovenii peste hotare

209
(reînnoit 20:29 09.05.2018)
Moldovenii aleg să plece peste hotare, indiferent dacă sunt înstăriți sau săraci. Concetățenii noștri deja își fac bagajele nu pentru un salariu mai mare, dar și pentru confortul pe care-l oferă un stat mai dezvoltat, atunci când merg să facă studii sau să călătorească.

Interpreta Carolina Prepeliță, cea care întotdeauna a declarat că-și iubește la nebunie țara și nu ar pleca de aici, a dezvăluit intr-un interviu pentru Sputnik Moldova că deja este cu gândul la străinătate, nu pentru ea, dar pentru copii săi.

"Am unele momente când mă gândesc să plec. Mă gândesc la copii mei că ar avea un alt viitor în altă țară. Aici, din păcate, este așa cum este. Nu sunt eu cea care pot să judec și să condamn, dar situația nu e foarte bună. Îmi pare rău că-mi vin și mie gânduri să plec deoarece eu am fost întotdeauna o naționalistă și iubesc tot în această țară, iubesc ograda bunicilor" spune interpreta.

Problemele familiilor din Republica Moldova sunt similare, indiferent dacă este o familie de artiști, de oameni bogați sau de politicieni.

"Lumea pleacă nu doar pentru venituri mai mari. Dacă înainte plecau oamenii care nu aveau venituri în țara noastră, acum pleacă oameni care au un job bun, care au o afacere aici. Toți pleacă pentru un viitor mai luminos pentru copii lor ", spune Carolina Prepeliță.

209
Tagurile:
tara, emigrare, moldoveni, Carolina Prepeliță, Chișinau
Tematic
Liber la călătorii cu copilul peste hotare: Nu mai trebuie să treceți pe la notar
Află ce salarii au fotbaliștii moldoveni peste hotare și de ce acceptă salariile în plic


Загрузка...