Dorin Damir

Vladimir Voronin, un fan înrăit al luptelor KOK. Ce i-a cerut lui Dorin Damir

343
(reînnoit 16:20 20.03.2018)
Fostul președinte al Republicii Moldova este un fan înrăit al luptelor KOK. Vladimir Voronin nu pierde nicio competiție, ajunge printre primii la astfel de evenimente și este cel care pleacă printre ultimii. Mărturisirea a fost făcută pentru studioul radio Sputnik Moldova de către președintele FEA, Dorin Damir.

Potrivit lui Dorin Damir, care este și organizatorul competițiilor, liderul PCRM a lipsit doar de la ultimele lupte.

„Mulți politicieni vin la luptele noastre, le plac show-urile. Chiar și fostul președinte Vladimir Voronin venea la noi. Doar la ultimele gale nu a fost prezent. Venea primul și pleca ultimul, pe la ora 2,3,4 dimineața pleca. Chiar am avut o discuție cu dumnealui. Mă întreabă, „Dorin, i-a spune, de ce așteptăm noi până în partea a treia". Eu îi spun, „Vladimir Nicolaivici, noi intrăm LIVE pe Eurosport. Asta înseamnă că ne vor vedea cam 60 de milioane de oameni. Ca să înțelegeți, în 20 de ani de independență, nici a zecea parte din această cifră nu ne-a văzut peste hotare", îi zic… Și a înțeles”, povestește Dorin Damir în cadrul unui interviu pentru Radio Sputnik Moldova.

Precizăm că următoarea Gală KOK va fi organizată de Asociaţia FEA în data de 24 martie. Organizatorii se așteaptă la un număr record de participanți.

Autor: Silvia Zavadovschi

343
Tagurile:
fea, kok, FEA, luptător K1, lupte, gala, sport, Dorin Damir, Vladimir Voronin, Chisinau, Republica Moldova


Загрузка...