Nicolae Pascaru

Luptele ”Voievod” îi motivează pe adolescenți renunțe la vicii

103
(reînnoit 16:11 12.02.2018)
Mai mulți adolescenți au abandonat consumul de alcool și droguri datorită suportului Federației ”Voievod”

"Voievod" este mai mult decât o tehnică de luptă națională. Pentru mulți tineri, pasionați de artele marțiale tradiționale, reprezintă și o școală a vieții. Adepții "Voievod" învață, pe lângă tehnicile de autoapărare, să-și controleze emoțiile, să aibă încredere în forțele proprii și să adopte un stil de viață sănătos. Despre avantajele tehnicii de luptă națională a vorbit fondatorul Federației "Voievod", Nicolae Pascaru, într-un interviu realizat de jurnalista radio Sputnik Moldova Maria Dimineț.

"Scopul nostru este să-i protejăm pe adolescenți de mediile și obiceiurile nocive. În perioada pubertății ei sunt curioși să însușească noi experiențe, de aceea sunt ușor influențabili. Ca urmare, există riscul să adopte comportamente periculoase pentru sănătate și viață, cum ar fi consumul de alcool, tutun, droguri sau comiterea infracțiunilor. Activitățile promovate de Federația "Voievod" îi ajută pe adolescenți să evite sau să depășească experiențele dăunătoare", a explicat Nicolae Pascaru.

25 de mii de tineri din țara noastră au însușit, în ultimii 20 de ani, tehnica de luptă națională promovată de Federația "Voievod".

Mai multe despre activitățile desfășurate de Federația "Voievod" și rezultatele obținute aflați din interviu.

Autor: Maria Dimineț

103
Tagurile:
lupte corp la corp, lupte marțiale, Federația de Luptă Națională “Voievod, Federația de Luptă Națională „Voievod", Nicolae Pascaru
Тема:
Radioul și Sportul (34)
Tematic
„Voievod” a revenit din Italia cu mai multe medalii
Voievod: avem nevoie de familii sănătoase, nu de marșuri ”fără frică”
„Voievod” organizează Campionatul internațional de lupte corp la corp
Sportivii de la „Voievod” s-au întors din România cu 8 medalii de aur


Загрузка...