Alexandru Guzun

Rusia promite un adevărat spectacol la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal

78
(reînnoit 20:14 13.06.2018)
Fostul fotbalist internațional moldovean Alexandru Guzun consideră că Rusia a avut o pregătire de invidiat pentru actuala ediție a Campionatului Mondial la fotbal.

Cu un buget de aproximativ 7 miliarde de dolari, Rusia promite un eveniment senzațional, organizarea fiind la cel mai înalt nivel, atât în ceea ce privește infrastructura, cât nivelul serviciilor prestate.

Alexandru Guzun afirmă că organizatorii au demonstrat, ca și în cazul Olimpiadei de la Soci, că Rusia are un potențial enorm de organizarea unor competiții de nivel internațional. Meciurile din cadrul Cupei Mondiale 2018 se vor disputa pe 12 stadioane din 11 orașe și acest fapt demonstrează ca Rusia a depășit faza unor dificultăți în construcția unei infrastructuri adecvate și stadioane adaptabile la cerințele FIFA și UEFA.

Referitor la prestația reprezentativei de fotbal a Rusiei, fostul fotbalist Alexandru Guzun a declarat în studioul radio Sputnik Moldova că echipa de fotbal a Rusiei nu este printre favorite la acest campionat mondial.

78
Tagurile:
Alexandru Guzun, fotbalist, Campionatul mondial de fotbal 2018, Rusia
Тема:
Radioul și Sportul (34)
Tematic
Campionatul Mondial de Fotbal, organizat la cel mai înalt nivel
Sputnik deschide la Chișinău FanZone pentru amatorii de fotbal


Загрузка...