Grigore Novac

Exclusiv: Socialiștii au trei candidaturi pentru funcția de primar al Capitalei

469
(reînnoit 20:03 17.10.2017)
Deputatul socialist Grigore Novac a declarat, în cadrul emisiunii "Logica Puterii", moderată de jurnalista Sputnik Moldova Tatiana Cebotari, că, în mod sigur, PSRM va participa la viitorul scrutin local.

Deputatul PRSM Grigore Novac a declarat că socialiștii au trei candidaturi pentru funcția de primar al Chișinăului, însă pe cine vor înainta în calitate de candidat la scrutin, vor decide la Consiliul Republican al formațiunii.

Printre candidaturile care sunt luate în calcul de către socialiști este președintele fracțiunii socialiste din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, care, potrivit lui Novac, ar face față funcției.

Totodată Novac le-a dat o replică formațiunilor politice care au refuzat să participe la referendumul anti Dorin Chirtoacă, care va avea loc în luna noiembrie.

"Dacă au recurs la acest pas, adică să nu se alăture referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă, atunci nu au nici dreptul moral să își înainteze candidați la viitoarele alegeri locale'', a declarat Novac la Sputnik Moldova.

469
Tagurile:
candidaturi, chișinău, socialiști, primar, Grigore Novac, Republica Moldova
Tematic
Ce urmează dacă Dorin Chirtoacă nu va fi demis la referendum?


Загрузка...