Dorin Damir

Dorin Damir, despre Constantin Țuțu: "Acum avea aibă cu totul altă soartă…"

1667
(reînnoit 19:20 04.12.2019)
Dacă Constantin Țuțu continua să activeze în domeniul sportului și nu se implica în politică, în prezent, acesta avea să aibă o altă soartă. Declarația îi aparține președintelui asociației FEA (Fighting & Entertainment Association), Dorin Damir.

În cadrul emisiunii "SPORT" de la Radio Sputnik Moldova, președintele FEA, Dorin Damir, a remarcat faptul că oamenii implicați în politica din țara noastră consideră că l-au apucat pe Dumnezeu de picioare și li se cuvine totul. În aceeași situație s-a pomenit sportivul și fostul deputat Constantin Țuțu.

"Eu cred că, dacă Constantin își continua activitatea în domeniul sportului, acum avea să aibă cu totul altă soartă", a subliniat Damir.

Potrivit lui, Constantin Țuțu a fost un sportiv foarte disciplinat și a muncit mult pentru a obține succes în domeniul sportului. Totuși, acesta a făcut o altă alegere – de a se implica în politică.

"Cred că era un sportiv cu un viitor bun. Am avut niște planuri interesante. Ne pregăteam pentru alte proiecte, a avut toate șansele. Asta e viața. Fiecare își face alegerea", a subliniat președintele FEA.

Dorin Damir a mai precizat că sportivul Constantin Țuțu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți luptători K1 din Republica Moldova. Acesta a reuțit să cucerească mai multe trofee în cadrul Galelor FEA. Potrivit lui, popularitatea lui Țuțu poate fi comparată cu cea a unor campioni olimpici.

Парламент Молдовы
© Sputnik / Евгений Панасенко

Amintim că în data de 27 septembrie, la solicitarea Centrului Național Anticorupție, fostul deputat Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare internațională. Pe 3 octombrie curent, Procuratura Generală a dispus pornirea cauzei penale pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către Constantin Țuțu.

Constantin Țuțu a plecat din Republica Moldova în luna iunie. Acesta ar fi fost văzut de mai multe ori în orașul Odessa din Ucraina.

1667
Tagurile:
Constantin Țuțu, politică, sport, deputat, FEA
Tematic
Traseul infracțional a lui Constantin Țuțu: Iată ce ”păcate” are - Video


Загрузка...