Pavel Voicu

Scandalos: Pavel Voicu spune cine controlează contrabanda cu țigări și alcool

3671
(reînnoit 19:30 30.11.2019)
Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a declarat pentru Sputnik Moldova că va face curând publică lista persoanelor care favorizează schemele de contrabandă cu țigări și alcool.

Declarația ministrului este una așteptată în condițiile în care fostul Guvern Sandu vocifera despre existența unor scheme de contrabandă, însă opinia publică nu a mai aflat cine acoperă aceste scheme. Ministrul Pavel Voicu spune că mai multe persoane din fosta guvernare cunosc de existența unor scheme de contrabandă însă nu s-a văzut la modul real demascarea acestor scheme și depistarea persoanelor care se ocupă cu asemenea operațiuni.

„La ora actuală, în cadrul MAI se pune accentul pe prevenirea acestui fenomen. Deocamdată, este prematur să vorbim despre rezultate, dar vă asigur că în timpul apropiat o să fie demascate anumite persoane care favorizează scheme de contrabandă. Rămâne să analizăm dacă nu cumva cei care strigau că luptă cu acest fenomen au preluat aceste scheme”, a declarat Pavel Voicu pentru Sputnik Moldova.

3671
Tagurile:
Scheme dubioase, MAI, contrabanda
Тема:
Studioul Sputnik Moldova: Opinii, declarații, comentarii (40)
Tematic
Va fi sau nu demis șeful Poliției de Frontieră - Iată ce spune ministrul Voicu
Va fi sau nu majorată vârsta de pensionare a militarilor și polițiștilor – ce spune Voicu


Загрузка...