Giovanni Crețu

Moldova, în premieră la concursul Mister Supranațional 2019: Cine ne va reprezenta țara

135
(reînnoit 22:05 23.11.2019)
Giovanni Crețu este tânărul care va reprezenta Moldova la cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine – Mister Supranațional 2019.

Republica Moldova a fost inclusă, în premieră, în cadrul celei mai importante competiții internaționale dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția fizică.

Prestigiosul concurs se va desfășura în perioada 25 noiembrie-2 decembrie, în Polonia, și va întruni peste 40 de participanți din mai multe țări ale lumii. Cel mai carismatic, talentat, inteligent și puternic model masculin va primi titlul de Mister Supranațional 2019. Competiția a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Moldoveanul care ne va reprezenta țara spune că este pregătit atât moral cât și fizic pentru acest concurs și este sigur că va obține rezultate frumoase.

"Este o nouă etapă în viața mea. Sunt mândru că voi prezenta țara noastră la nivel internațional. Sunt pregătit pentru orice provocare. Nu mă tem de nimic. Vreau să motivez tânăra generație și să le ofer un exemplu ca să nu aibă inhibiții și temeri", a declarat tânărul pentru Sputnik.

Giovanni are 26 de ani, 180 cm înălțime, vorbește trei limbi străine și timp de cinci ani a făcut parte din Legiunea Franceză, devenind un top-model cunoscut în întreaga lume. Tânărul este pasionat de sport, muzică și călătorii și este adeptul unui mod sănătos de viață.

După acest concurs, modelul va reveni în Republica Moldova însă, spune el, nu se va reține pentru mult timp.

135
Tagurile:
Moldova, model, concurs


Загрузка...