Ruslan Codreanu

Codreanu spune lucrurilor pe nume: Iată cu ce se ocupă în realitate consilierii municipali

1602
(reînnoit 20:46 07.09.2019)
Ruslan Codreanu a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, ce interese urmărește majoritatea consilierilor municipali.

Mulți consilieri municipali nu se grăbesc să soluționeze problemele cetățenilor. Ei sunt preocupați de realizarea intereselor personale sau ale partidelor politice, din care fac parte. Declarația a fost făcută de fostul primar general interimar, Ruslan Codreanu, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”.

”În Consiliul Municipal Chișinău se face multă politică sau nimic. Sunt unii consilieri care sunt experți într-un domeniu și se afirmă. Frecvent însă deciziile sunt luate în funcție de interesele partidului. Activitatea în Consiliu nu este un hobby, aici trebuie de muncit zilnic. Zilnic trebuie să te interesezi de ce miroase urât în Chișinău, zilnic trebuie să fii preocupat de ce este inundată strada Albișoara, dar nu doar când îți vine rândul să vorbești de la tribună”, a relatat Ruslan Codreanu.

În opinia lui Ruslan Codreanu, atâta timp cât consilierii vor avea această atitudine, problemele locuitorilor municipiului Chișinău vor rămâne nesoluționate încă pentru mult timp.

”Știți că oamenii renunță la funcția de deputat numai ca să ajungă să pe listele consiliului municipal? Sunt oameni care cumpără locuri pe listele CMC pentru a promova interese personale sau de partid. Dacă cetățenii nu-i vor taxa pe consilierii iresponsabili, nu vom scăpa de această situație”, a explicat Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu va candida independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, în cadrul alegerilor locale din 20 octombrie, 2019.

Autor: Maria Dimineț

1602
Tagurile:
realitate, consilieri municipali
Tematic
Cine se face vinovat de mirosul urât din Capitală: Procuratura a pornit 2 dosare penale
A fost găsită sursa mirosului urât în Capitală – explicația „Apă-Canal Chișinău”
Teodor Cârnaț are ac de cojoc pentru corupția din primăria Chișinău


Загрузка...