Victoria Donțov și Zina Bivol

Diaspora din Belgia, mângâiată de poeziile de acasă: Eveniment inedit la Bruxelles detalii

145
(reînnoit 19:15 03.09.2019)
După un succes remarcabil pe care l-a obținut în Moldova și România, poeta Zina Bivol își propune să lanseze prima carte-vlog, "Femeia cu gust de lapte", tocmai la Bruxelles.

În data de 20 septembrie, la ora 18:00, în incinta Ambasadei Republicii Moldova din Belgia, diaspora moldovenească va participa la o întâlnire de suflet cu scriitoarea și jurnalista Zina Bivol. Evenimentul va fi organizat la inițiativa clubului "Nicio zi fără lectură" în contextul marcării celei de-a VII-a ediții.

"Va fi o seară în care ne vom îmbrățișa cu oamenii dragi din diaspora și ne vom alina dorul de cei dragi plecați de acasă. Va fi o seară în care vom citi versurile femeii cu gust de lapte, vom recita poezii, vom cânta și vom "respira în metafore", a relatat Victoria Donțov, fondatoarea clubului.

Cartea "Femeia cu gust de lapte" are 50 de poezii și este împărțită în trei capitole: "Trăiesc într-o pasăre", "Femeia cu gust de lapte" și "La o cafea cu dragostea". Scriitoarea Zina Bivol descrie sentimentul de bucurie, satisfacție și fericire – cel de a deveni mamă.

Participarea la eveniment este gratuită pentru toți iubitorii de lectură!

145
Tagurile:
diaspora, carte
Тема:
Viața în Moldova (182)
Tematic
Impresionant: O jurnalistă lansează prima carte-vlog "Femeia cu gust de lapte"


Загрузка...