Anița Dumitrița

Nu au rechizite școlare: Copiii din familiile defavorizate au nevoie de ajutorul vostru

226
"Dragi părinți, vă rugăm să nu rămâneți indiferenți și atunci când achiziționați rechizite școlare pentru copiii voștri să procurați câte ceva și pentru copiii nevoiași", îndeamnpă reprezentanta Fundației de Binefacere "Caritas Moldova" Dumitrița Anița.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova a lansat campania „Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală” pentru sprijinirea celor 100 de copii din familii social vulnerabile, care nu au posibilități de a-și achiziționa rechizite școlare pentru noul an de studii.

Campania de colectare a început în data de 29 iulie și se va desfășura până pe 20 august. În ultima zi de colectare copiii vor fi invitați în incinta Centrului, acolo unde vor participa un program distractiv pentru copii: „Atelier de alimentație sănătoasă”, „Ateliere Hand-Made”, „Starturi Vesele”.

"Pentru participare activă la acest eveniment fiecare copil va fi premiat cu darurile donate de către oamenii cu inima mare: ghiozdane și rechizite școlare. Activitățile vor fi organizate de animatorii și de voluntarii Centrului", a precizat Dumitrița Anița.

Doritorii pot aduce donațiile la Centrul Social Caritas Moldova, situat pe str. Gheorghe Asachi 30/1 din Capitală.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

226
Tagurile:
copii, rechizite
Tematic
Copiii din satul Petropavlovca își doresc să citească, dar nu au ce: Iată cum poți ajuta


Загрузка...