Alina Zbancă

Salvează o viață! Ajută o mamă cu patru copii învingă cancerul

255
(reînnoit 12:13 27.03.2019)
Oamenii cu suflet mare sunt așteptați sâmbătă, 30 martie, la ora 15:00, în localul "Eugen Doga Music Café", pentru a participa la un eveniment de caritate în susținerea unei familii cu patru copii a căror mamă este bolnavă de cancer.

Organizatoarea evenimentului, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne, care mai este cunoscută și ca poeta cu epoleți, Alina Zbancă, va recita poeziile sale într-o atmosferă relaxantă cu muzică și oameni frumoși.

Cei prezenți la eveniment vor fi delectați cu cele mai frumoase poezii a poetei și, în același timp, vor putea contribui cu cât îi lasă inima cu ceva bani. Banii vor fi dați pentru tratamentul mamei celor patru copii.

Alina Zbâncă îi îndeamnă pe oameni să nu rămână indiferenți și să participe la acest eveniment de caritate.

"Dacă vrem să primim ceva trebuie să dăruim. Nu știm ce surprize ne pregătește ziua de mâine. Trebuie să fim mai solidari, să oferim ajutor și să fim mai buni unii cu alții. Indiferența este  problem mare a societății noastre. Trăiți-vă clipa și fiți mai buni", a spus Alina Zbâncă.

Intrarea la eveniment se va efectua în baza invitațiilor. Doritorii de a participa o pot contacta pe Alina Zbâncă pe rețelele de socializare.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

255
Tagurile:
știri, copii, mamă, cancer
Tematic
Cumpără o felicitare handmade și ajută mamele și bebelușii lor aflați în situații de risc
Alătură-te campaniei umanitare "Donează împotriva sărăciei"
Bucură copiii săraci: Tot mai mulți moldoveni se implică în campanii de caritate


Загрузка...