Liliana Chisari

Liliana Chisari vindecă durerea sufletească prin pictură

343
(reînnoit 11:11 22.03.2019)
Psihologul și pictorița Liliana Chisari a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, despre pasiunea sa pentru pictura pe sticlă.

Liliana Chisari pictează din copilărie. Nu a renunțat la această pasiune nici după ce și-a obținut diploma de psiholog. Combină psihologia cu pictura pentru a trata sufletele oamenilor.

”Descriu prin culori stările și suferințele oamenilor care vin la cabinetul meu. Picturile mele înglobează emoții și mesaje”, spune ea.

Pasiunea față de pictura pe sticlă a descoperit-o acum patru ani. Liliana Chisari spune că tehnica o ajută să picteze exact ceea ce simte: ”Când întind culoarea pe sticlă, reușesc să redau exact ceea ce am în suflet. Pe sticlă culorile arată fascinant și descriu perfect emoțiile”.

Liliana Chisari pictează pe sticlă chipurile sfinților, portretele oamenilor și momente din natură: ”Pasiunea mea sunt icoanele, stările sfinților, stări de durere, stări din timpul rugăciunilor. Atunci când trebuie să fac un portret pe sticlă, trebuie să mă pregătesc spiritual câteva zile. Abia după ce mă încarc cu emoții, încep să pictez”.

Mai multe detalii aflați din interviul audio atașat.

Autor: Maria Dimineț

343


Загрузка...