Vlad Sainciuc

Incredibil: Acest truc simplu te poate ajuta elimini pesticidele din fructe și legume

610
(reînnoit 11:23 13.03.2019)
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc a declarat că simpla spălare cu apă nu va îndepărta poluanții și pesticidele care rămân pe suprafața alimentelor. Expertul a oferit o metodă eficientă pentru a elimina pericolele de pe aceste alimente.

Legumele și fructele, până ajung în casele noastre, sunt tratate din belșug cu diverse substanțe pentru a se păstra cât mai bine, iar culegătorii, mașinile de transport sau tarabele din piețe le pot contamina cu diverse bacterii periculoase.

Astfel, ierbicidele și pesticidele cu care sunt tratate cele mai multe vegetale pot fi eliminate prin folosirea unor soluții de curățare. Expertul în medicină naturistă Vlad Sainciuc susține că bicarbonatul de sodiu poate îndepărta toate impuritățile și nitrații. Metoda este foarte simplă și nu necesită mult timp.

"Într-un vas de un litru și jumătate turnați un litru de apă și adăugați o lingură cu bicarbonat de sodiu. Puneți acolo toate legumele și fructele și lăsați-le pentru 12 minute. Apoi clătiți-le neapărat sub un jet puternic de apă", a explicat Vlad Sainciuc.

Mai mult decât atât, această metodă poate fi folosită și înainte de prepararea peștelui și cărnii. Astfel, se vor elimina toți microbii, iar organismul vostru va fi protejat de multe probleme de sănătate.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

610
Tagurile:
bicarbonat de sodiu, legume, fructe, pesticide
Tematic
Alimentele minune ce întăresc sistemul imunitar – sfatul unui expert în medicină naturistă
Tratament minune: Cum scapi de răceală și gripă în 24 de ore


Загрузка...