Gheorghe Caradja

Apa caldă face minuni: Ce spune un specialist despre metoda care poate scăpa de obezitate

2693
(reînnoit 12:03 11.03.2019)
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", doctorul în științe medicale și conferențiarul universitar, Gheorghe Caradja, a explicat de ce este bine să bei apă caldă cu jumătate de oră înainte de mâncare.

Jumătate dintre adulții din țara noastră sunt supraponderali sau obezi, potrivit statisticilor. Cei mai mulți ajung în această stare din cauza alimentației nesănătoase, bogate în grăsimi și lipsei de mișcare. Chiar dacă, în ultimii ani, medicii vorbesc tot mai des despre impactul kilogramelor în plus asupra sănătății și vieții, moldovenii ajung să conștientizeze pericolul abia când se îmbolnăvesc.

Potrivit conferențiarul universitar Gheorghe Caradja, un pahar de apă caldă între mese este foarte benefic pentru sănătate, pentru că acesta ajută stomacul, ficatul și pancreasul să funcționeze eficient, iar ca urmare mâncarea devine bine digerată și nu permite acumularea grăsimilor. De asemenea, apa caldă înainte de masă curăță bine intestinele.

"Apa ajută circulația sângelui, dilată canalele din glandele stomacului, elimină aciditatea și contribuie la dispariția senzației de arsură din stomac. Apa caldă eliberează canalele ficatului și pancreasului de parcă am face proceduri medicale de cinci ori pe zi. Totodată, spală foarte bine și intestinele. Țesuturile se regenerează de parcă am folosi un tratament de lungă durată", a explicat Gheorghe Caradja, doctor în științe medicale.

În consecință, dacă respectați cu strictețe aceste recomandări,  după câteva săptămâni starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil, iar corpul cu siguranță va scădea din greutate.

Autor: Cristina Baș

2693
Tagurile:
slăbire sănătoasă, Kilograme, obezitate, apa
Tematic
Vă mai aduceți aminte de femeia de 300 kg din Șoldănești? Aflați cum s-a schimbat viața ei
Endocrinolog: ”Fiecare kilogram în plus este bătaie de joc față de organism”
Nutriționist: ”Nu cereți copiilor să mănânce totul din farfurie”


Загрузка...