Adriana Spunei

Un nume nou pe piața muzicală autohtonă. Adriana Spunei a lansat prima melodie din carieră

587
(reînnoit 14:21 23.01.2019)
Este o tânără talentată, carismatică și ambițioasă, care își urmează visele legate de muzică și nu se lasă niciodată bătută. Adriana Spunei este un nume relativ nou în industria muzicii moldovenești, dar care, pas cu pas, devine auzit pe piața muzicală din țara noastră.

Adriana Spunei a moștenit talentul și dragostea pentru artă de la mama sa, care îi este sprijin în toate începuturile sale. Chiar dacă mama Adrianei nu a reușit să-și construiască o carieră muzicală, tânăra interpretă nu ratează nici o șansă și de mic copil a hotărât că nimic nu o poate împiedica să-și urmeze destinul.

"Am înțeles că muzica este menirea mea, este calea pe care trebuie să o aleg și să mă dedic ei. Muzica a fost prima mea dragoste", a declarat tânăra.

Primul succes l-a obținut participând la concursul de muzică organizat în școala unde își făcea studiile. De atunci a luat naștere entuziasmul, pasiunea și curajul de a participa la diverse concursuri naționale și internaționale. La vârsta de 16 ani și-a urmat studiile la Colegiu de Muzică din orașul Bălți, specialitatea Dirijat Coral. După ce a reușit să absolve cu brio colegiul a hotărât să-și continue studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Capitală.

Proaspăta absolventă spune că îi este nespus de recunoscătoare marelui tenor Mihai Munteanu, care i-a fost profesor.

"Sunt foarte fericită și mă simt onorată că am fost discipola dumnealui. Mihai Munteanu este profesorul care m-a pregătit nu doar profesional, dar să mă dezvolt și ca personalitate", a subliniat tânăra interpretă.

Mai multe decât atât, la finele anului 2018, tânăra a reușit să lanseze și prima piesă muzicală cu denumirea "Colind". În curând, interpreta urmează să lanseze și cel de-al doilea cântec "Puncte, puncte" alături de orchestra de muzică populară "Folclor".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

587
Tagurile:
piesă, carieră, muzică
Tematic
Viitorul sună promițător pentru interpreta Lina Berda: Tânăra a lansat două piese muzicale
Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele


Загрузка...