Viorellya Lesnic

Viorellya Lesnic și-a lansat prima piesă: Visele devin realitate atunci când credem în ele

381
(reînnoit 12:51 10.01.2019)
Viorellya Lesnic, o tânără în vârstă de 17 ani din Briceni, și-a lansat prima piesă, intitulată "Dezvăluie-mi Universul".

Viorellya Lesnic este o tânără talentată îndrăgostită de muzică și de tot ce este frumos. Muzica a devenit parte din viața ei, iar succesul se datorează muncii, perseverenței și ambiției sale.

De mică îi plăcea să cânte și visa să-și construiască o carieră muzicală, iar de curând Viorellya și-a văzut visul împlinit, lansând prima sa piesă, a cărei text și linie melodică îi aparțin.

"Piesa "Dezvăluie-mi Universul" am scris-o în aceasta vară. Ideea a apărut dintr-o carte din literatura universală, unde am întâlnit cuvintele: "Își dezvăluie universul". M-a captivat această sintagmă, care a devenit sursa mea de inspirație", a dezvăluit tânăra interpretă.

În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Viorellya Lesnic a relatat și despre mesajul piesei.

"Întâlnind oameni, atragem atenția la calitățile fizice, care ne pot minți cumva, dar uităm că trebuie dezvăluită și lumea cea interioară, care trăiește în fiecare din noi. Frumusețea din interior are cea mai mare valoare", a menționat Viorellya.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

381
Tagurile:
lansare, piesă, Moldova
Tematic
Natalia Proca a dezvăluit câți bani investesc interpreții autohtoni pentru a lansa o piesă
Mariana Mihăilă continuă să ne surprindă - Artista va lansa o piesă în colaborare cu Natan
Brio Sonores pregătește o nouă surpriză pentru fani - Detalii


Загрузка...