Liliana Cazac Prado

Un 2018 plin de succes! Liliana Prado Cazac: Nu credeam voi realiza atâtea lucruri

379
(reînnoit 10:11 28.12.2018)
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", interpreta Liliana Prado Cazac a povestit cum a fost pentru ea anul 2018, dar și ce planuri are pentru anul 2019 pe plan profesional.

Anul 2018 a fost un an generos pentru interpreta Liliana Prado Cazac, pentru că a avut multe realizări pe plan profesional. Ea a fost implicată în patru spectacole mari, deplasări peste hotare și mai cu seamă că a susținut un concert de excepție la Palatul Național.

"De la început îmi părea că nu voi reuși să realizez atâtea lucruri, însă cu anii se creează o imunitate mai bună. Ne dezvoltăm și e normal ca an de an să creștem, să ne dezvoltăm și să creăm lucruri tot mai frumoase", a declarat ea.

Interpreta a dezvăluit că pregătește o piesă nouă în limba rusă pe care o va interpreta cu mult drag de fiecare dată când va susține spectacole la Moscova.

"Dăruirea unui interpret față de public este foarte importantă. Atunci când întâlnești publicul care te admiră cu brațele deschise este cel mai frumos lucru. Atunci roadele muncii tale vin precum o mângâiere", a spus interpreta.

Mai mult decât atât, în luna februarie din 2019, zilele de 22 și 23, vor declanșa emoții frumoase, pentru că se pregătește o ediție muzică populară, cât și muzică ușoară sub tradiționalul generic aniversar "Firicel de Busuioc" 2019.

Autor: Cristina Baș

379
Tagurile:
realizare, succes, Moldova
Tematic
Cum a fost anul 2018 pentru interpreta Karmella
Adriana Ochișanu: Anul 2018 a fost un an minunat
Liliana Prado Cazac: Cea mai mare bogăție a mea este să fiu mamă


Загрузка...