Elena Pintilei

Biblioteca Națională a devenit mai atractivă pentru vizitatori

671
(reînnoit 18:32 28.12.2018)
Cât de rodnic a fost anul 2018 pentru bibliotecarii din cadrul Bibliotecii Naționale. Au reușit să aducă lumină către inimile mai multor cititori?

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", directoarea Bibliotecii Naționale, Elena Pintilei a declarat că arealul oamenilor care au pășit pragul bibliotecii în 2018 a crescut esențial grație proiectelor și evenimentelor organizate.  

Astfel, anul 2018 a fost un an bogat în evenimente și activități pentru Biblioteca Națională. Ușile bibliotecii au fost deschise de o gamă largă de vizitatori.

"Biblioteca Națională a încercat să fie mai deschisă prin activitățile pe care le-a organizat, a pus în valoare mai multe personalități, mai multă carte, și a promovat patrimoniul culturii naționale", a declarat Elena Pintilei.

Biblioteca Națională a continuat să dezvolte majoritatea proiectelor care au fost inițiate anterior, dar a venit și cu mai multe idei și proiecte noi care au reușit să fie realizate până la finele anului 2018. Pentru anul 2019 biblioteca intenționează idei de colaborare noi care vor contribui la creșterea numărului de vizitatori.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

671
Tagurile:
vizitatori, atractiva, Biblioteca National a Republicii Moldova, Moldova
Tematic
Programul "Novateca" a modernizat peste o mie de biblioteci din întreaga ţară
Cheia succesului unei biblioteci: Ce spune directorul Bibliotecii Municipale "B.P. Hașdeu"


Загрузка...