Stela Mitriuc

Concert de colinde și cântece de Crăciun, în Piața Marii Adunări Naționale

167
(reînnoit 15:54 24.12.2018)
Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, Primăria municipiului Chișinău a pregătit un extraordinar program cultural-artistic care va încinge atmosfera de sărbătoare.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", șefa interimară a Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău, Stela Mitriuc, a venit cu mai multe detalii despre desfășurarea manifestărilor cultural-artistice prilejuite de sărbătorile de iarnă.

Astfel, în data de 24 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, la ora 16.00 a început programul de festivitate. Colectivele artistice din toate zonele țării vor evolua pe scena din centrul Capitalei cu urături și colinde. Totodată, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc parada portului popular și vor participa ansambluri etnofolclorice din toate raioanele republicii.

Mai mult decât atât, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență lansează și în acest an Caravana de Crăciun. Salvatorii vor merge în localitățile din raioanele Căușeni, Anenii-Noi, Nisporeni și Strășeni pentru a informa cetățenii despre pericolele care pot apărea în perioada sărbătorilor de iarnă și vor oferi cadouri copiilor. Caravana va începe în Piața Marii Adunări Naționale, de unde vor porni prin țară mai multe autospeciale.

Pe 25 decembrie, de sărbătoarea Crăciunului, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale, vor răsuna cele mai cunoscute piese cu tematica sărbătorilor de iarnă. Toți cei care vor veni fi prezenți la eveniment vor avea parte de un program cultural-distractiv de excepție.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

167
Tagurile:
Crăciun, Moldova
Тема:
Sărbătorile de iarnă bat la ușă – tradiții, obiceiuri și acte de caritate (23)
Tematic
Târgul de Crăciun din acest an vine cu mai multe surprize
Adevărată poveste! Târgul de Crăciun din Chișinău îi va uimi pe toți vizitatorii
Distracții gratuite pentru copii la Târgul de Crăciun
Tradiții și superstiții de Ajunul Crăciun: Ce trebuie să faci pentru a avea spor tot anul


Загрузка...