Irina Cebotari

Concursul de idei de afaceri care a stârnit curiozitatea tinerilor antreprenori

475
(reînnoit 13:50 10.12.2018)
Compania Angry Business a lansat un concurs de idei de afaceri pentru tinerii antreprenori care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", managerul proiectului Irina Cebotari a menționat că pentru participarea la concurs au fost invitați toți cei care doresc să se afirme și care au o idee de afacere pe care ar putea să o realizeze timp de două luni în orice domeniu de afaceri.

Potrivit Irinei Cebotari, la acest concurs au fost depuse 60 de solicitări de la persoane cu vârsta cuprinsă între 17 și 50 de ani. Condițiile concursului au fost ca participanții să prezinte o idee cât mai viabilă și care poate fi testată într-un timp scurt fără foarte mari investiții.

"Lansând acest concurs am fost interesați să avem cât mai multe idei interesante, pentru că în continuare vom lucra cu unele din ele și ne dorim un rezultat. Am fost bucuroși să constatăm că acest concurs a stârnit mult interes. Toate ideile merită să fie considerate și sper că persoanele care nu vor câștiga vor continua totuși această idee și vor încerca să o realizeze", a declarat Irina Cebotari.

Potrivit ei, domeniul de dezvoltare al afacerii a fost lăsat la discreția participanților: agricultură, aplicații online, prestări servicii sau educație.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

475
Tagurile:
antreprenor, concurs, Moldova
Tematic
Cum să devii bogat? Sfaturi de la un om de afaceri de succes
Ai o idee de afacere ? ”Noi te premiem"
Moldova are un brand de țară pentru atragerea investițiilor: Iată despre ce este vorba
Ce afaceri dezvoltă emigranții moldoveni care revin în țară


Загрузка...