Dan Olaru

Arcașul Dan Olaru, despre cele mai remarcabile rezultate din viața de sportiv

39
(reînnoit 18:05 12.11.2018)
Dan Olaru este primul arcaș moldovean care a evoluat la jocurile Olimpice de Vară de la Londra 2012. Tânărul este deținătorul mai multor titluri, printre care vice-campion mondial junior 2016 și vice-campion European la tir cu arcul în toamna anului 2018, la care sportivul moldovean a cucerit medalia de argint la competiția din Polonia.

În cadrul emisiunii "Intersecții", cel mai iscusit țintaș din țară, Dan Olaru, a relatat că cea mai remarcabilă și importantă competiție la care a participat a fost atunci când s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2012.

"Pentru mine a fost prima competiție în care am debutat și am obținut un rezultat bun. În 2012, în Amsterdam, la Campionatul Europei, a fost prima competiție în care am debutat și am obținut un rezultat bun. Atunci am ocupat locul trei și prin aceasta m-am calificat la Jocurile Olimpice. Nu voi uita niciodată această competiție semnificativă pentru mine. Am avut emoții foarte mari", a povestit tânărul.

Dan Olaru a povestit că este o fire modestă, însă succesele pe care le-a obținut în domeniul sportului îi oferă mai multă convingere în persoana sa. Țintașul a explicat că practică sportul din plăcere și nu o face pentru a deveni celebru.  

"Competițiile la care am participat au fost un imbold foarte mare pentru mine unde am învățat multe lucruri pe plan tehnic și emoțional", a menționat țintașul.

Totodată, Dan Olaru consideră că cea mai mare realizare este că practică sportul de la vârsta de 11 ani și, chiar dacă nu este o cale atât de ușoară, niciodată nu s-a dezis de visul său.

Autor: Cristina Baș

39
Tagurile:
sport, Moldova
Tematic
Cum e să obții performanță cu bani puțini: Mărturisirea arcașului moldovean Dan Olaru


Загрузка...