Roman Ceban

Vrei deschizi o afacere? Vezi cum poți primi bani pentru dezvoltarea unui business

2061
(reînnoit 09:55 11.10.2018)
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) oferă noi împrumuturi nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor, pentru a susține tinerii antreprenori din Moldova.

Cea de-a patra ediție a concursului este organizată pentru tinerii care doresc să-și deschidă o afacere în țară și se află la început de drum în acest domeniu. În urma interviurilor, vor fi selectate cele mai bune zece planuri de business, iar fiecare împrumut nerambursabil oferit câștigătorilor va avea valoarea de 50.000 de lei, sumă oferită pentru dezvoltarea afacerii, dar și pentru programe de școlarizare.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", reprezentantul Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova Roman Ceban a declarat că programul de granturi este oferit din finanțarea privată a membrilor asociației.

"Prin acest proiect dorim să-i susținem și să-i încurajăm pe toți cei care doresc să-și deschidă o afacere în țară, prin care să ofere locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea mediului de afaceri. Anual susținem câte zece tineri care doresc să se lanseze în afaceri. Suntem deschiși să oferim sprijin celor care au idei interesante, un plan de afaceri și o viziune cum ar putea utiliza acești bani. Una din condițiile importante este ca afacerea creată să ofere noi locuri de muncă", a relatat Roman Ceban.

Doritorii de a participa la proiect se pot înscrie până în data de 20 octombrie 2018.

Mai multe informații referitor la acest subiect aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

 

2061
Tagurile:
afacere, antreprenori, business, granturi, proiect, concurs, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, Roman Ceban, Moldova
Tematic
Secretul creării și dezvoltării unei afaceri de succes în Moldova
Vrei să începi o afacere în Moldova? Iată domeniul cu cele mai multe șanse de reușită
Cum să începi o afacere: Și șomerii vor putea face asta - Video
Vrei să lansezi o afacere în agricultură dar nu ai bani, iată cum te ajută statul


Загрузка...