Emisiunea ”Sport” cu Dumitru Chitoraga

25
Padel – tenis cîștigă tot mai mult simpatia publicului. Foști tenismeni dar și simpli amatori sunt atrași de de o nouă disciplină sportivă în Republica Moldova care este în mare vogă în țări precum Spania, Argentina, Mexic sau Australia

Cine sunt cîștigătorii turneului de padel – tenis  desfășurat la Școala Republicană de tenis ? Ce obiective își propune federația de profil pentru acest an ? Detalii ne oferă Mihai Burciu, președintele asociației de profil  și Ștefan Papuc  jucător și antrenor la emisiunea ”Sport” cu Dumitru Chitoraga.

25

Emisiunea ”Sport” cu Dumitru Chitoraga

11
(reînnoit 10:07 14.06.2021)
Campionatul European de Fotbal 2020 a debutat fără surprize. Favoritele s-au impus în fața adversarelor iar Romelu Lukaku este golgheter la moment. Analiza meciului Belgia – Rusia dar și alte meciuri le facem în cadrul emisiunii „Sport” cu Dumitru Chitoroagă

 Italia și Belgia au repurtat victorii clare în fața echipelor adverse în timp ce Anglia și Țările de Jos au avut emoții în meciul de debut. Golul etapei îi aparține deocamdata căpitanului echipei Ucrainei Andryi Yarmolenko. Detalii în cadrul emisiunii “Sport”

11


Загрузка...

Emisiunea ”Sport” cu Dumitru Chitoraga

13
(reînnoit 10:02 07.06.2021)
Luptătorul moldovean, Pavel Voronin, a revenit la Chișinău după duelul cu legendarul Andrei Stoica (România). Tinerii din Republica Moldova au participat în cadrul proiectului Fotball For Frinedship, sub egida UEFA și compania Gazprom.

Luptătorul moldovean Pavel Vornin a fost învins în prima rundă de Andrei Stoica la turneul Supercombat din România. Aceasta a fost al treilea duel ămpotriva românului care bifeaza astfel trevictorii consecutive. Marina Conovca și Mircea Bologan, sunt tinerii care au reprezentat Republica Molodova în cadrul unui concurs de talie mondială organizat sub egida companiei ruse Gazprom și UEFA.  Selecționata Moldovei a repurtat prima victorie după 2 ani în amicalul cu Azerbaidjan. Detalii în cadrul emisiunii “Sport”

13


Загрузка...
Girofar

Video: A fost prins beat la volan - În mașină se afla și fiul minor al șoferului

0
(reînnoit 20:17 14.06.2021)
Un bărbat de 36 de ani a urcat la volan în stare de ebrietate avansată. Acesta a fost prins de către inspectorii de patrulare, iar în mașină se afla și fiul minor al șoferului. 

CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că luni, 14 iunie, în jurul orei 11:30, pe centura Orhei a fost depistat un șofer care se deplasa haotic pe șosea.

Oamenii legii au fost anunțați de către niște martori cărora li s-a părut suspect modul în care conduce șoferul. Astfel, bărbatul a fost stopat de către inspectori, iar la prima vedere se observa că acesta este în stare de ebrietate. Oamenii legii au văzut că pe bancheta din față se afla și fiul minor al șoferului, un băiat de 12 ani. Conducătorul automobilului a fost supus unui test la alcoolemie, care a stabilit că bărbatul era în stare avansată de ebrietate.

Testul a arătat că în aerul expirat era alcool de 1,26 mg/l, ceea ce depășește norma admisibilă de opt ori. Potrivit oamenilor legii, șoferul este cercetat penal pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate avansată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Poliție, Orhei, sofer beat, șofer


Загрузка...