Emisiunea ”Obiectiv” cu Dumitru Chitoraga

13
(reînnoit 14:50 09.06.2021)
Cooperarea non-guvernamentală dintre Republica Moldova, Rusia și statele CSI în contextul forumului CSI din Tadjikistan care se va organiza pe 19 iunie.

 

 

Pe data de 19 iunie în Tadjikistan se va desfășura un forum a statelor CSI având ca bază cooperarea neguvernamentală și planurile de intensificare a relațiilor multilaterale. Detalii despre activitățile comune și planurile de viitor ne oferă Dumitru Roibu în cadrul emisiunii „Obiectiv”  

13

Emisiunea "Obiectiv"

345
Producătorii moldoveni întâmpină dificultăți serioase de perforarea unor noi piețe de dezvoltare. Cît de importantă este piața rusă pentru unele segmente din industria agro-industrială ?

 

Un șir de evenimente dedicate producătorilor din domeniul agro-industrial va avea loc la Chișinău   în perioada 5-6 iunie. Scopul evenimentului organizat de Diana Crudu este promovarea produselor moldovenești atât în țară cât și în străinătate.Ce presupune târgul din capitală, cine sunt participanții ? Detalii în cadrul emisiunii „Obiectiv”.  

345


Загрузка...

Emisiunea "Obiectiv"

23
(reînnoit 09:29 12.05.2021)
Care este soarta producției vinicole pe piața din Rusia ? Detalii ne oferă Gheorghe Arpentin, ex- directorul Oficiului Național al Viei și Vinului

Potrivit specialiștilor noile prevederi cu privire la importul de vinuri în Federația Rusă ar putea oferi noi perspective producătorilor din Republica Modlova. În același timp agenții economici ar trebui să se conformeze mai multor standarte. Care este noua strategie de promovare a producției vinicole pe piața externă ? Toate le aflăm în cadrul emisiunii „Obiectiv”

23


Загрузка...
Coronavirusul SARS-CoV-2 la microscop

Ce spune Ghințburg despre mutațiile rusești ale coronavirusului

0
(reînnoit 20:22 13.06.2021)
Șeful Centrului Gamalei, Aleksandr Ghimțburg, a vorbit despre mutațiile rusești ale coronavirusului.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. În Rusia există variante originale de mutații ale coronavirusului, de exemplu la Moscova, proprietățile și diferențele lor față de alte tulpini sunt studiate în prezent, a declarat pentru RIA Novosti  directorul Centrului de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamalei,  Aleksandr  Gințburg.

"Faptul că în țara noastră, și în particular la Moscova, ca și în alte țări, există variante originale de mutații ale virusului, acest lucru este sigur. Acum studiem proprietățile și diferențele lor față de alte tulpini care circulă", a spus Gunțurg.

Nu vă faceți iluzii: Nu vom scăpa de coronavirus – oficial OMS>>>

Anterior, directorul adjunct al Centrului Gamalei Denis Logunov i-a spus lui Vladimir Putin că ar putea apărea tulpini ”de Moscova ” ale coronavirusului, președintele a declarat că a discutat acest subiect.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Rusia, mutații, coronavirus
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră
Tematic
OMS schimbă macazul: Ce spune despre proveniența coronavirusului


Загрузка...