Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Pentru Lucinschi

81
(reînnoit 11:45 10.12.2020)
Despre provocările noului președinte al Republicii Moldova, prin prisma unui lat șef de stat, discutăm cu fostul șef de stat, Pentru Lucinschi.

Maia Sandu este noul președinte ales al țării, despre mandatul lui Igor Dodon, provocările noului președinte, cum trebuie abordate problemele geopolitice, declarațiile despre retragerea trupelor din stânga Nistrului, dar și despre necesitatea declanșării alegerilor anticipate, discutăm cu Pentru Lucinschi, al doilea președinte al Republicii Moldova.

81

Emisiunea ”Logica puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Alexandru Oleinic

28
(reînnoit 10:48 22.01.2021)
Criza politică pare să nu înceteze după demisia premierului Ion Chicu, iar formațiunile politice nu au ajuns deocamdată la un consens.

Discutăm cu deputatul independent Alexandru Oleinic despre criza politică din Republica Moldova, majorarea prețurilor la carburanți, dar și despre problemele din agricultură care au rămas nerezolvate?

28


Загрузка...

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari: Invitat: Valeriu Gurbulea

59
(reînnoit 10:52 15.01.2021)
Discuțiile despre obligațiunea înaintării sau nu a unui candidat pentru funcția de premier de către președintele țării, după consultările cu fracțiunile parlamentare, sunt tot mai încinse.

Despre activitatea Procuraturii Generale, scandalul iscat în ultima perioadă între politic și PG, proprietățile Republicii Moldova în Ucraina, dar și despre Guvernul în exercițiu și obligațiunile constituționale ale Președintelui, discutăm cu fostul procuror general, juristul Valeriu Gurbulea.

59


Загрузка...

Russian Woman va reprezenta Rusia la Eurovision 2021

88
(reînnoit 22:08 08.03.2021)
Cântăreața ruso-tadjică Manizha Sangin a câștigat în rezultatul votului publicului, în cadrul concursului desfășurat de care "Первый канал" (Primul Canal). La eurovizion ea va interpreta piesa "Russian Woman" (Femeia rusoaică).

CHIȘINĂU, 8 mart – Sputnik. Cântăreața Manizha Sangin (Manizha) va reprezenta Federația Rusă la Concursul Eurovision din acest an.

Cântăreața ruso-tadjică Manizha Sangin a câștigat în rezultatul votului publicului, în cadrul concursului desfășurat de care "Первый канал" (Primul Canal). La eurovizion ea va interpreta piesa "Russian Woman" (Femeia rusoaică).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MANIZHA (@manizha)

Printre concurenții din acest la concursul național din Federația rusă au mai fost duetul feminin "2Маши" (2Mașe), fondatorul și vocalistul grupului Therr Maitz, Anton Belyaev, și cântărețul DIY Manizha.

Grupul din Sankt Petersburg Little Big a fost invitatul special al spectacolului. Anul trecut, echipa trebuia să reprezinte țara cu compoziția UNO, care a devenit o adevărată senzație în Europa. Cu toate acestea, evenimentul a fost anulat din cauza noii pandemii de coronavirus. Fanii grupului au crezut până la urmă că artiștii vor participa la competiție, dar ei doar au transmis ștafeta lui Manizhe.

Mai multe detalii aflați pe site-ul ru.sputnik.md.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

88


Загрузка...