Cine sunt contribuabilii obligați depune Declarația cu privire la impozitul pe venit?

55
Cine sunt contribuabilii care sunt obligați să depune Declarația cu privire la impozitul pe venit obținut în 2020 și ce trebuie să cunoască?

Termenul când persoanele fizice mai pot depune Declarația cu privire la impozitul pe venit obținut în 2020 expiră pe 30 aprilie. Ce trebuie să cunoască contribuabilii?

În ce condiții putem depune declarațiile pe venit și dona 2% din impozitele noastre organizațiilor obștești? Discutăm, de asemenea, despre cum solicităm spre restituire impozitul pe venit achitat în plus. Mai multe detalii, aflăm în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, cu Olga Golban, șef Direcția Generală Administrare Fiscală, municipiul Chișinău, Serviciul Fiscal de Stat, și Igor Belei, directorul misiunii Sociale “Diaconia”.

 

55

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în studioul Sputnik Moldova

29
(reînnoit 10:37 01.06.2021)
Toată lumea așteaptă cu nerăbdare alegerile parlamentare din 11 iulie, în speranța că ulterior va trăi mai bine. Concurenți electorali sunt mulți, însă bătălia politică importantă va avea loc între PAS și blocul PSRM-PCRM.

 

Toți cetățenii, indiferent de simpatiile politice, speră că după parlamentarele din 11 iulie vor trăi vremuri mai bune. Unii își pun toată speranța în PAS, alții – în blocul PSRM-PCRM. Exact ca acum 30 de ani, doar că partidele politice care promiteau schimbări sociale și economice pozitive aveau alte denumiri și alte slogane. Despre situația politică din țară și viitorul nostru după 11 iulie discutăm, la ATITUDINI, cu președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov. 

29


Загрузка...
(NaN:NaN / NaNMb / )

Detalii despre conflictul militar dintre Israel și Fâșia Gaza și istoria acestuia

69
(reînnoit 10:59 17.05.2021)
Conflictul militar dintre Israel și Fâșia Gaza ia amploare. Armata israeliană a anunțat despre noi atacuri aeriene asupra teritoriului palestinian.

În decurs de o săptămână, aproape 3000 de rachete au fost lansate din Fâșia Gaza asupra Israelului. În urma ripostei Israelului, aproape 200 persoane au decedat, iar peste 1000 au fost rănite pe teritoriul palestinian. Și în Israel sute de oameni au suferit în urma atacurilor aeriene. Discutăm subiectul, la ATITUDINI, cu doctorul habilitat în politologie Victor Juc.

69


Загрузка...

UK: “Liderii G7” își pasează găleata ”acțiunii climatice” în timpul unui protest

0
(reînnoit 17:53 13.06.2021)
Activiștii de mediu din mișcarea Extinction Rebellion s-au deghizat în liderii ţărilor G7 la un protest desfășurat ieri în Falmouth, în timpul celei de-a doua zile a summit-ului.

Activiștii au fost văzuți trecându-și unul altuia și lovind o găleată a ”acțiunii climatice” subliniind ceea ce ei consideră ca fiind o lipsă de acțiune pentru soluţionarea crizei climatice.

Protestatarii au cerut ca guvernele, corporațiile și mass media să acorde mai multă atenție crizei climatice și să înceteze ceea ce ei văd ca fiind un fel de ”spălare verde” a urgenței ecologice.

Cel de al 47-lea summit al liderilor G7 a demarat vineri și trebuie să se încheie astăzi, președintele SUA a efectuat cu această ocazie prima sa vizită internațională de la ocuparea funcției în luna ianuarie curent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
protet, Summit G7, UK, Marea Britanie
Tematic
Marea Britanie, Cornwall - liderii lumii pozează pentru fotografia de grup la G7


Загрузка...