Sputnik Moldova

În octombrie, Sputnik a fost cel mai accesat site din Moldova

53
(reînnoit 18:50 01.11.2016)
Potrivit clasamentului Liveinternet, la categoria „Știri și mass-media", Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova a înregistrat în decurs de o lună 196 404 utilizatori unici.

CHIȘINĂU, 1 nov — Sputnik. Potrivit măsurătorilor de audiență ale site-urilor efectuate de Liveinternet, portalul Agenției de știri și radio Sputnik Moldova a fost cel mai accesat portal din Moldova la categoria "Știri și mass-media", devansând astfel de lideri ai pieței de internet cum ar fi KP, AiF și Noi.md. Potrivit clasamentului, portalul agenției a fost vizitat în octombrie 2016 de 196 404 utilizatori unici de internet.

Рейтинг Liveinternet в категории Новости и СМИ
Liveinternet
Рейтинг Liveinternet в категории "Новости и СМИ"

Ratingul Liveinternet al celor mai populare resurse pe Internet se constituie în regim on-line și se bazează pe monitorizarea utilizatorilor unici din țară.

„Mulțumim tuturor utilizatorilor de internet care ne-au vizitat site-ul. În spatele acestor cifre se află munca asiduă a fiecărui membru al echipei noastre. Suntem bucuroși că auditoriul a apreciat atât de înalt activitatea noastră. Agenția își propune să-și accelereze ritmul și să nu se relaxeze. Cititorii și ascultătorii noștri vor beneficia şi în continuare de informații operative, comentarii actuale și o tematică exclusivă", a menționat directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

Sputnik Moldova şi-a început activitatea în țară în mai 2015.

Agenția include un portal informational în limbile rusă și moldovenească, studio de radio și un centru de presă multimedia performant.*

Sputnik Moldova este parte a unei agenţii de presă şi radio cu cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

*Potrivit datelor Liveinternet pentru octombrie 2016.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

53
Tagurile:
utilizatori unici, Liveinternet, octombrie, lider, Sputnik, mass-media
Tematic
Sputnik relatează în direct despre alegerile prezidențiale
Sputnik inaugurează Şcoala de jurnalism inovativ
Ghid de utilizare a versiunii mobile Sputnik Moldova


Загрузка...