Centrul de presă Sputnik

În atenția mass-media: Conferință de presă "Sezonul turistic - 2016"

25
(reînnoit 11:06 24.03.2016)
Experții vor relata în cadrul conferinței de presă despre particularitățile turismului național, despre condiţiile de securitate la bazele de odihnă din străinătate, dar și despre dezvoltarea turismului intern din Moldova și despre cele mai atractive rute din acest an.

CHIȘINĂU, 23 mar — Sputnik. Vineri, 25 martie, la ora 12.00, la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă pe tema: "Sezonul turistic — 2016: particularitățile turismului național și securitatea odihnei în străinătate". Experții vor vorbi despre particularitățile turismului intern din Moldova, despre cele mai atractive rute din acest an. Va fi analizată deasemenea și situația din domeniul turismului extern şi vor fi examinate problemele securității la bazele de odihnă din Turcia, Grecia și Egipt.

La conferință vor participa:

— Alex Filipschi, președintele Federației de Promovare a Turismului din Moldova,

— Irina Mironic, reprezentantul Asociației Ghizilor și Traducătorilor din RM,

— Parascovia Culev, conducător al unei companii turistice,

— Ana Bolocan, manager superior la o companie turistică.

Agenția de Știri Sputnik Moldova invită pentru participare la conferința de presă reprezentanții mass-media şi persoanele interesate.

Locul desfășurării: Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 202, în clădirea Centrului de afaceri Kentford, et.4, centrul de presă Sputnik Moldova.

Informații suplimentare — la tel: 079900003; e-mail:  e.pascari@sputniknews.com

25
Tagurile:
Kentford, conferință de presă, turism, centrul de presă Sputnik
Tematic
Acord de colaborare între Mitropolie şi Agenţia Turismului


Загрузка...