Știrea anului: Biden, posibilă DEMISIE! Implicat în scandal uriaș, mai mare ca Watergate!

324
(reînnoit 10:53 31.05.2021)
Edward Snowden, confirmat! A izbucnit cel mai mare scandal de spionaj - președintele actual al SUA a fost implicat – cazul poate depăși scandalul Watergate.

BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. SUA i-au spionat pe Angela Merkel, actualul președinte Frank Walter-Steinmeier și pe alți demnitari europeni ”cu ajutorul serviciilor daneze de informații”, transmite presa internațională.

Grav este că acțiunea s-a derulat între 2012 și 2014, când actualul președinte al SUA era vicepreședinte!

”Agenţia Naţională de Securitate a SUA (NSA) s-a conectat la cablurile de telecomunicaţii daneze pentru a spiona responsabili de prim-plan şi oficiali cu rang înalt din Germania, Suedia, Norvegia şi Franţa, iar pentru a face acest lucru, NSA a beneficiat de colaborarea serviciilor daneze de informaţii militare FE”, transmite postul danez de televiziune Danmarks Radio (DR), citat de Agerpres.

Sursa citată arată că informațiile provin dintr-o anchetă la care au participat mai multe publicații de prestigiu din Germania, Franța, Suedia, Danemarca și Norvegia.

Рабочая встреча президента РФ В. Путина с президентом Сирии Б. Асадом
© Sputnik / Михаил Климентьев
Mai mult, televiziune citată arată că ministrul danez al Apărării, Trine Bramsen, a fost informată despre caz în august 2020 iar acum declară ferm: ”spionajul sistematic de către aliaţi este inacceptabil”.

Din datele dezvăluite reiese că puternica agenție americană NSA ”a putut accesa mesajele text, apelurile telefonice şi traficul pe internet, inclusiv căutări, chaturi şi servicii de mesagerie”.

Și, nucleara: ziariștii afirmă că activitatea de spionaj a NSA ”a fost semnalat într-un raport intern al serviciilor daneze de informaţii militare FE” și purta numele de cod ”Operaţiunea Dunhammer”.

Raportul ar fi fost prezentat conducerii serviciilor daneze de informaţii militare în mai 2015.

”DR a declarat că informaţiile sale au fost confirmate de nouă surse care au avut acces la informaţii clasificate ale FE şi a precizat că dezvăluirile au fost confirmate independent de alte câteva surse”, scrie Agerpres, subliniind că ”în noiembrie 2020, DR raportase deja că Statele Unite au utilizat cablurile daneze pentru a spiona industria de apărare daneză şi europeană din 2012 până în 2015”.

Deci, scandalul este uriaș, iar consecința poate fi catastrofală: DEMISIA lui Joe Biden, implicat în acțiunea de spionaj – după cum a susținut atunci și reia acum ideea Edward Snowden, fostul consilier NSA.

”Președintele Joe Biden este bine informat pentru a răspunde”, spune Edward Snowden, citat de Russia Today.

Snowden, care și-a făcut dezvăluirile despre NSA în timp ce Biden era vicepreședinte, spune acum că actualul președinte este „bine pregătit” să răspundă acuzațiilor și că ar trebui să i se ceară o ”dezvăluire completă” atât din Danemarca, cât și din SUA!

”Biden este bine pregătit să răspundă la acest lucru atunci când va vizita în curând Europa, deoarece, desigur, a fost profund implicat în acest scandal de prima dată”, a scris Snowden pe Twitter. „Ar trebui să existe o cerință explicită pentru divulgarea publică completă nu numai din Danemarca, ci și de partenerul lor principal”.

Edward Snowden a dat în vileag în 2013, pe vremea când Biden era vicepreședinte, că SUA spionează nu numai proprii cetățeni, ci și liderii din țările străine. Datele lui Snowden au dezvăluit în mod specific că telefonul mobil privat al Merkel a fost monitorizat de autoritățile SUA.

Acum, problema devine mult mai complexă și face ca scandalul Watergate să pară nimic toată. În consecință, dacă se va dovedi implicarea vicepreședintelui Joe Biden – chiar dacă și numai pentru că era informat de aceste activități – DEMISIA lui se impune!

Și, nu numai demisia – pentru că Biden ar fi părtaș la acțiuni erau ilegale și neconstituționale, după cum spune chiar Edward Snowden, care folosește și un cuplu de acuzații: trădare și infracțiune!

”Când un politician strâmb mă numește trădător, întreabă-te: pe cine am trădat? Instanțele au decis în repetate rânduri că programele pe care le-am dezvăluit erau ilegale și probabil neconstituționale - o încălcare a drepturilor dumneavoastră”, a scris azi noapte Snowden, conchizând – ”Dacă aceasta este trădare, ceea ce ei numesc loialitate este o infracțiune”.

Deci, cum rămâne cu ”drepturile omului” pe care Biden tot i le flutură lui Putin. Xi Jinping și opiniei publice mondiale?

După NUCLEARA de azi noapte cred că putem vorbi, foarte serios, despre DEMISIA președintelui SUA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

324
Tagurile:
spionaj, Angela Merkel, Joe Biden, SUA, Germania
CEC îi convoacă pe toți concurenții electorali

Ultima oră: CEC îi convoacă pe toți concurenții electorali - iată motivul

491
Comisia Electorală Centrală îi invită luni pe candidații la funcția de deputat - iată care este prilejul pentru a-i aduna pe toți concurenții. 

CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. CEC anunță că mâine, 21 iunie, concurenții electorali sau reprezentanții acestora sunt așteptați la sediul instituției pentru a confirma prin semnătură veridicitatea conținutului din buletinul de vot.

Astfel, aceștia sunt invitați începând cu ora 10:00 și până la 11:00, pe strada Vasile Alecsandri, nr.119, etajul 3.

Amintim că sâmbătă, Comisia Electorală Centrală a anunțat că retragerea întregii liste de candidați, înlocuirea unui candidat sau excluderea unui candidat poate fi făcută până pe 26 iunie. 

Precizăm că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

491
Tagurile:
alegeri parlamentare anticipate, concurenți electorali, CEC
Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2021
Tematic
CEC a publicat lista finală a candidaților la scrutinul din 11 iulie: Detalii
CEC a atacat la CSJ decizia Curții de Apel cu privire la secțiile de votare peste hotare


Загрузка...
Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale

Candidații la funcția de deputat mai au 7 zile pentru a face asta - detalii

57
(reînnoit 17:18 19.06.2021)
Candidații pentru funcția de deputat mai au o săptămână la dispoziție pentru a se răzgândi. În cazul în care vor să facă schimbări în lista candidaților sau vor să se retragă din cursa electorală, o pot face până pe 26 iunie. 

CHIȘINĂU, 19 iun - Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunță că retragerea întregii liste de candidați, înlocuirea unui candidat sau excluderea unui candidat poate fi făcută până pe 26 iunie. Totodată, CEC a precizat că potrivit prevederilor legislației electorale, decizia privind retragerea sau modificarea listei de candidați se adoptă de către formațiunea care a înaintat lista respectivă, cu respectarea cotei minime de reprezentare de 40 la sută pentru ambele sexe.

CEC a menționat că orice candidat independent are dreptul să-și retragă candidatura, dar nu mai târziu decât cu 14 zile înainte de ziua alegerilor.

„După expirarea termenului dat, înregistrarea concurentului electoral poate fi anulată doar de organul electoral care l-a înregistrat, în baza deciziei instanței de judecată, precum și în caz de deces al acestuia sau survenire a condițiilor stabilite de Codul electoral referitoare la interdicțiile de a fi ales”, se menționează în comunicatul de presă al CEC.

În context, CEC a mai precizat că dacă concurentul electoral își retrage candidatura sau înregistrarea este anulată după ce buletinele de vot au fost tipărite, în buletin, în dreptul acestuia, biroul electoral al secției de votare va aplica ștampila cu mențiunea „Retras”.

Precizăm că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

57
Tagurile:
Alegeri parlamentare anticipate, candidați, concurenți electorali, CEC


Загрузка...
Avertizare: Cei vaccinați împotriva COVID-19 trebuie să evite asta

Avertizare: Cei vaccinați împotriva COVID-19 trebuie evite asta